O predavanju u Kumanovu, neću pisati jer to pripada slušaocima, mojim kolegama!
Međutim, ima drugih događaja koje nikako ne mogu preskočiti a da članstvo ne obavestim:
Moji prvi susrteti sa dragim kolegama a posebno sa mojim "forumašima" je takvo uzbuđenje da ni večeras, dok ovo pišem ne mogu da shvatim, da se priberem, da poverujem da sam ih sve na jednom mestu video i upoznao, stegao ruku i bratski zagrlio!
Pa to se pamti, to je za dušu, to je za nova prijateljstva koja su bez ličnih interesa, pčelarska i ljudska i nadasve za pamćenje.
To je za mene veliko bogatstvo.
U Kumanovu sretoh, Marjana Petrovskog, tihog čoveka, kulturnog i blagorodnog koji ostavi izvanredan utisak na mene.
Blagoja Koneski, priča za sebe!
Rekao bih sasvim nenametljiv, pa malo i stidljiv (iako je policajac...šalim se), drag kolega, vredan poštovanja.
Marjan Stankovski, taj prodorni i vispren mlad čovek i odličan pčelar, zrači odlučnošću i toplinom dobrog čoveka.
Ivan Dodevski, predavač Makedonski, mlad, elokventan i nasmejan...pred njime je budućnost.
Zoran Popovski, vrlo ambiciozan na svim poljima...medonsono bilje, cveće i cvećara u Kumanovu, predusretljivost,
(hvala mu za semena koja mi pokloni).
Sekretar udruženja Časlav, neposredan, predusretljiv i vrlo prijatan za razgovor, nesbično mi je oko tehnike pomagao.
Evo malo sličica iz Kumanova