Domaćine i Prof. Đoko,
Evo sada pribirem se kući i kada sve ovo pročitah, ostao sam bez reči.
Najpre zahvaljujem se Bogu što ste zdravi-živi stigli u svoj topli dom. Juče malo sam se zabrinuo kad vidoh da još niste se ulogovali na Forum. Na fejsu vidio sam da je ulogovan Vaš pretsjednik Divac Dragan, pa sam morao da ga pitam za Vas jel ste stigli i dokle ste. Dragan dao mi je informacije što se kaže iz prve ruke (hvala mu na tome), a zatim uspostavio sam vezu i sa vama.
Pa Vi Profesore zaista ste neumorni. Posle tog puta i tri predavanja u tri grada Makedonije, koji su trajale po više od tri sata uspeli da i sve ovo napišete na Forum, zaista nemam reči, svaka Vam čast. A tek sadržaji u Vaše poruke i puno hvale Vaših domaćina, slušaocima predavanja - pčelare, hvale članovima ovog divnog Foruma, fotografisanja i puno drugo što šta, zaista divim se Vašom energijom i stid me je zbog toga što nisam imao vremena i nisam mogao još opširnije da opišem Vaše predavanje u Kumanovu.
Živ i zdrav nam bio još puno godina i daj bože da se bar još nekoliko puta susrećemo.
Još jednom, u ime svih pčelara Makedonije koji su odslušali Vaša predavanja jedno VELIKO HVALA.
Pozdrav iz Skoplja,
Blagoja