Autor Tema: Predavanje Prof. Đoke Zečevića u Kumanovu  (Pročitano 12978 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Odg: Predavanje Prof. Đoke Zečevića u Kumanovu
« Odgovor #15 poslato: Januar 27, 2014, 20:46:02 »
I još nekoliko sličica koje će me potsećati na moj boravak u Makedoniji i druženje sa dragim kolegama.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
« Odgovor #16 poslato: Januar 27, 2014, 20:57:54 »
Mlađani predavač, Ivan Dodevski koji ima svoj sajt i vispreni Zoran Popovski...
Slikali smo se za sjećanje na upoznavanje.
« Poslednja izmena: Januar 27, 2014, 21:03:39 od strane Đoko Zečević »

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
« Odgovor #17 poslato: Januar 27, 2014, 21:05:22 »
Dzole i nama pcelarima je zadovoljstvo bilo veliko sto si dosao kod nas, sto si odrzao predavanje,a predavanje da je trajalo i 6 casova mi bi tebe slusali i najbitnije i najveco zadovoljstvo  od svega je sto smo se licno upoznali i druzili se.Zao mi je sto sam morao tako brzo otici jer  me bitan posao cekao-stvarno sam zurio.Zdravlje boze ako sve bude u redu i oped dodzes kod nas e onda cemo vise vremena provesti druzeci se.Pozdrav.

Nadam se Marjane da ćemo sotvariti naše ideje o susretu "forumaša" u Skoplju?

Van mreže Adamčevski Ane

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Jan 2014
  • Starost: 52
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Makedonija, Veles 980m
« Odgovor #18 poslato: Januar 27, 2014, 21:15:33 »
Provesor   mojte  kolegi od Veles beja mnogu  zadovolni  od vaseto predavanje  bas ni   bese milo  sto ve zapoznavme  i  bas ni  bevte  drag predavac  na site kolegi pcelari koj sto beja  na predavanjeto u  kumanovo  pozdrav od  veleskata  krupa pcelari pcela

Van mreže Divac Dragan

• Lutka
  • Član na forumu od: Nov 2011
  • Starost: 70
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Bistrica- Nova Varos 745m
« Odgovor #19 poslato: Januar 27, 2014, 23:06:22 »
Postovane kolege.
Velika mi je cast kada procitam i vidim da je neko sa Zlatara tako fantasticno predstavljao pcelare i brdsko planinsko pcelarstvo i ne samo to vec i pcelarstvo Republike Srbije.
Mogu reci i to da kolega Djoko vec duze vremena nas  Zlatarce uspesno predstavlja po celoj Srbiji a onda i van granica
 Republike Srbije.
Zahvalio bih se i kolegi Branku Tasevskom iz Kumanova, na Zahvalnici koju je poslao za UP "Zlatarka" i Zlatrskim pcelarima.
Pozdrav za sve kolege.
Pozdrav za Makedonske pcelare.

Van mreže Koneski Blagoja

• Glavni urednik
  • Član na forumu od: Feb 2012
  • Starost: 68
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: s. Brest, Makedonski Brod, 775 mnv.
  • Tip košnice: LR, DB-12
« Odgovor #20 poslato: Januar 28, 2014, 00:11:02 »
Domaćine i Prof. Đoko,
Evo sada pribirem se kući i kada sve ovo pročitah, ostao sam bez reči.
Najpre zahvaljujem se Bogu što ste zdravi-živi stigli u svoj topli dom. Juče malo sam se zabrinuo kad vidoh da još niste se ulogovali na Forum. Na fejsu vidio sam da je ulogovan Vaš pretsjednik Divac Dragan, pa sam morao da ga pitam za Vas jel ste stigli i dokle ste. Dragan dao mi je informacije što se kaže iz prve ruke (hvala mu na tome), a zatim uspostavio sam vezu i sa vama.
Pa Vi Profesore zaista ste neumorni. Posle tog puta i tri predavanja u tri grada Makedonije, koji su trajale po više od tri sata uspeli da i sve ovo napišete na Forum, zaista nemam reči, svaka Vam čast. A tek sadržaji u Vaše poruke i puno hvale Vaših domaćina, slušaocima predavanja - pčelare, hvale članovima ovog divnog Foruma, fotografisanja i puno drugo što šta, zaista divim se Vašom energijom i stid me je zbog toga što nisam imao vremena i nisam mogao još opširnije da opišem Vaše predavanje u Kumanovu.
Živ i zdrav nam bio još puno godina i daj bože da se bar još nekoliko puta susrećemo.
Još jednom, u ime svih pčelara Makedonije koji su odslušali Vaša predavanja jedno VELIKO HVALA.

Pozdrav iz Skoplja,
Blagoja
"Samo ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali mislim da za ovo drugo nisam siguran" - (Albert Ajnštanj)

Van mreže Popovski Zoran

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Jan 2014
  • Starost: 60
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kumanovo, s. Pcinja, Studena Bara
« Odgovor #21 poslato: Januar 28, 2014, 00:41:20 »
 Hvala G-dinu Djoku Zecevicu za izvanredno i iscrpno predavanje. Predavanje koje je trajalo 3h i 30m zadrzalo je koncetraciju svih prisutnih posetilaca. To je znak da je predavac i predavanje bilo oddlicno. G-din Djoko veliki poznavalac ovog bica ,dar od Boga PCELU a i odlican orator da prenese svoje znanje slusaocima. Izvanredan covek Ste i uvek Ste nam DOBRO DOSLI! Kod Nas za sve dobronamernike vrata su uvek otvorena. Dobro nam dosli! VELIKO HVALA!

Van mreže Tasevski Branko

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Feb 2013
  • Starost: 82
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Makedonija, s. Pelince 500 m
« Odgovor #22 poslato: Februar 02, 2014, 00:44:51 »
Наша жеља, да се да се видимо са професионалног пчелара и редовног предавача СПОСа, као и меѓународног предадавача, професора Ѓоко Зечевиќа испунила се кад је дошао код нас у Куманово и у присуство наших пчелара, као и пчелари из Скопјле, Велес и Киве Паланке одржао фасцинантно предавање, висе од 3 сата, које ќе се памти дугу. ВЕЛИКО ХВАЛА

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
« Odgovor #23 poslato: Februar 02, 2014, 09:37:14 »
Mnogo Ti hvala kolega Branko.
Ja sam takođe srećan što čitam takve pozitivne kritike.
Iskreno, nije bilo lako ni u jednom gradu (gde sam bio) u Makedoniji držati predavanje, jer pred sobom
nisam imao pčelare početnike, naravno bilo je i njih, ali kako sam saznao mnogo više je bilo vrsnih poznavaoca pčelarenja.
A kada ocene dolaze od takvih pčelara, onda mogu biti ponosan na svoj posao koji radim vrlo savesno i odgovorno a pedagoški tj. metodički i didaktički osmišljeno.

Hvala najlepše Tebi kao odličnom domaćinu na prelepom dočeku i brizi za mene, svo vreme mog boravka u Makedoniji.

Pozdrav kolegama

Van mreže Tasevski Branko

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Feb 2013
  • Starost: 82
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Makedonija, s. Pelince 500 m
« Odgovor #24 poslato: Februar 02, 2014, 21:29:30 »
Blagodaram kolega Bobane, na cestitka za kvalitetna organizacija na  predavavanjeto, koe nesebicno go odrza izvonredno profesionalen predavac profesor Djoko Zecevic. Mnogu e ubavo da se prisustvuva na vakvo predavanje, kade vo izvonredna tisina slusas ubav govor, prezentazija i povremeni aplauzi. Ovaa nesto e zadaca na naseto Zdruzenie koe i ponatamu ce se trudi za isototo.