Rade ti požuruješ i u pravu si!
Čekao sam značajniju pomoć iskusnih kolega, ali mi se čini da nisu baš raspoloženi za to!
Naravno, pokušaću da sačinim detaljan plan rada i osmislim način komunikacije, polaznika,
komentara, pitanja i odgvora!
Jedna velika dilema stoji a to je da li da svi članovi prate školu ili samo ciljani tj. koji se prijave sa posebnim lozinkama?
Ovo iz razloga, što će u početku teme koje se obrađuju biti (sasvim sam siguran), dosadne iskusnijim kolegama!
Najverovatnije da će program imati više nivoa tema u koje se kasnije mogu uključivati iskusniji pčelari!
Na primer, početni nivo, srednji nivo, napredni nivo, nadgradnja...
Još uvek moram sam to sve osmisliti, jer sam želeo da ovaj sajt ima obeležje napretka u obrazovanju pčelara,
naročito mladih pa još i različitih polova (Svetlana...)?
Na mestu su Dejanove sugestije, Sašini predlozi, Miljkova ideja, Veričina konstatacija, Dedini zaključci, Radetovo mišljenje, Antićeva i Bobanova podrška, ali to nije praktična pomoć u smislu osmišljavanja programa, to su manje više sugestiije, koje su svakako na mestu.
Razmišljamo dalje ali vrlo kratko jer se mora početi sa školom!
Još jednom molim ako neko ima konkretan predlog neka pošalje u PP ili na email ako neće javno to da objavi.
Samo još jednom ponavljam, Škola (ma kako se zvala, ili za početnike ili samo Skola), MORA početi od pčelarskog slova "A".
Verice, neki put je bolje časno odustati nego se obrukati!
No, svakako neću odustati jer kakav bih ja čovek bio kada ne bih pokušao da pomognem mladim ljudima!
To sam ceo moj radni vek činio, kroz moje profesionalno zanimanje.
Pozdrav Kolegama