Ja nemam nameru da se sa bilo kim zameram niti su pare u pitanju u pitanju je princip pojedinih pčelara.Ti si Đoko hteo iz svojih ličnih razloga da otvoriš forum i pribavljao si šlanove kako- god zi ti hteo jer si ih samo ti učlanjivao. Kad smo došli u situaciju " forum u opasnost" čitam poruke o dobrovoljnoj uplati sa kojom će se neko pokazati(E) a drugi obrukaiti(10din)i zato ja kažem da ne treba licitirati i treba sačuvati ponos pčelara i napisati iznos mesečni ili godišnji koji treba platiti , kao i članarina u udruženju pa ko voli nekizvoli -nema šarenila!
Da svaki novi ćlan zna šta ga čeka ako hoće u društvo pčelara !
Slažem se da ništa nije za "DŽ" ali evo i mi pišemo poruke za "DŽ" jer smo dobrovoljno došli i prihvatili uslove foruma,
Kolege početnici mentora mogu da zamene sa izčitavanjem foruma i pitanjima za objašnjenje, ćak mogu da doguraju do profesionalce ako pažljivo čitaju, pišu i pitaju.
...
Predavači i treba da plate najviše oni se ovde reklamiraju i zarađuju na predavanjima.
....
U pravu si Verice.
Ja sam ove zime održao 2 predavanja, ali oba su bila gratis.
Da li to znači da ne treba da uplatim ništa? 
Žiko to je tvoj problem , da li si naplatio ili reklamirao prodaju svojih pčelinjih proizvoda . Ja sam bila samo 1 god. predavač i nisam nijedno predavanje održala gratis ali sam videla i čula sve i svašta i odustala sam , nije to za mene .....ali i za "DŽ" je sa nekim razlogom .
Čiji će nadalje forum biti ,jer su pčelari znali samo za jednog vlasnika a sada?
Šta će se dešavati sa članovima koji ne poštuju pravila ponašanja koja su prihvatili?
Kako će se učlanjivati novi članovi, da li se nešto menja u pravilniku ?
Ja mislim da forum treba da ostane onakav kakav je i formiran pa makar se ugasio .
Mislim da sve nepotrebne poruke i teme koje nemaju veze sa pčelarstvom obisati .Ovde otvarati "hobi" teme a držati ozbiljna predavanja nespojivo je .
Od mene toliko .Ne zamerite mi na iskrenost.Ne radi se o parama nego o ličnom stavu-takvi smo poneki