Koristim priliku da svim članovima, koji su zainteresovani pokažem jedan kraći video zapis iz 1990. godine!
Radi se o sednici Aktiva profesora predmeta Računovodstvo kojoj sam kao domaćin predsedavao u Novoj Varoši
dana 18. maja 1990. godine!
Tada su učešće uzele sve škole iz Srbije koje su se kvalifikovale za Republičko takmičenje iz predmeta Računovodstvo.
U to vreme sam bio profesor ekonomskih predmeta u ekonomskoj struci a pošto sam i inženjer organizacije, držao sam i časove mašinskoj, elektrotehničkoj i drugim strukama (organizaciju, informatiku...).
Držao sam časove i u pravno-birotehničkoj struci koja je iznedrila između ostalih danas jednog sudiju Ustavnog suda Srbije, Javnog tužioca i mnoge druge javne ličnosti!
A sa usmerenog obrazovanja, danas je puno doktora medicine i specijalista kojima sam predavao tada obavezne izborne predmete!
U poslednjem desetljeću 20-tog veka, bio sam direktor srednje škole do 2002. godine kada sam prinudno otišao u prevremenu penziju!
Moja sećanja iz profesionalne karijere su brojna a u nastavku će biti još ponešto objavljeno!