Za članarinu se slažem,za tekstove kojima je istekao rok upotrebe da se brišu,slažem se teme netreba brisati nema ih mnogo.
Neće biti članarine Grade, nema brige o tome!
Već sam davno pisao da ne želim da vas opterećujem finansijski jer je forum i moje lično zadovoljstvo, ali me ponekad potcenjuju i pljuju kao da je njihovo vlasništvo i pokušavaju se iživljavati, pogotovo neki podli ljudi!
Kao mlad čovek, znao sam se često i potući ali sada sam u godinama i nisam siledžija da tučem bilo koga a ponajmanje ženu
a ovde se neki napljkuvaše štiteći siledžiju i optužujući mene pa još mi u PP poručuju kako im je više od 20 ljudi reklo kako sam ja jako loš čovek!
Pa šta će onda takvi ovde sa lošim čovekom???
Ili su tu da po nečijem nalogu zamute stvar i ponište ovaj forum?
Ali to više nikada neće moći jer ću (a i urednici), automatski bez objave brisati takve pojedince.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ono što želim da članstvo informišem jeste:
Povećao sam prostor na sajtu i sada se mogu stavljati po
četiri slike ali molim da to bude u okviru pčelarstva!
Za ostale teme neka idu po
dve slike jer nema potrebe za više jer sam dozvolio ove teme radi ljubavi prema prirodi, razonodi i šaljivom druženju!
Ako se bude stavljalo više od dve urednici će brisati višak!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sistem administrator me večeras obavestio da je popravljena opcija i sada gosti koji pošalju prijavu za registraciju, dobijaju na svoj meil obaveštenje a kada im urednik odobri registraciju, dobijaju potvrdu da se mogu prijaviti za stalno na forum!
Urađena je i opcija ako je neko zaboravio lozinku da je može dobiti na meil da mi urednici to ne radimo i opterećujemo sebe pisanjem i ponovnom popravkom prijave člana!
Dakle opcija zaboravili ste lozinku ponovo radi i klikom na nju na meil se dobija nova lozinka koju član kasnije može sam promeniti!
Za ovo urađeno moram izdvojiti određena finasijska sredstva koja neće opteretiti članstvo!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Radimo na tome da uvedemo banere na nekim delovima foruma i napravimo tzv. Berzu pčelarskih proizvoda, alata, opreme...
Sistem oglašavanja, pravilnik i drugo što će se najverovatnije plaćati od strane oglašivača!
Ko ne plati, dosadašnje oglase ćemo blokirati i izbrisati!
Neće to biti neka velika cena, ali bar da pokrijem troškove Sistem administratora i druge oko održavanja sajta!
Na veliku žalost niko od oglašavača nije me ni pitao da li treba nešto platiti ili nadoknaditi već komotno se oglašava a kada sam nekima zatražio ramove i druge suitnice nisu svi ni odgovorili a niko ništa nije ni poslao!?
O ovome ćete biti pravovremeno obavešteni.
Pozdrav Kolegama