Autor Tema: PROSTOR NA SAJTU NAŠEG FORUMA!  (Pročitano 9013 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Kostadinović Rade

• Matica
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 69
  • Pol: Muškarac
  • 034/311-910, 064/190 54 77
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Godačica-Obronci Gledićkih planina 315 m-nv, sam.pč. staž 35 god.
  • Tip košnice: DB-12 90 kom, Kongresovka 10 kom, DB-10 10kom.
Odg: PROSTOR NA SAJTU NAŠEG FORUMA!
« Odgovor #15 poslato: Mart 09, 2017, 21:04:15 »
Odličan je predlog kolege Nikole.
Mi aktivni članovi, ko želi po malo...kamen po kamen palata.

Ja predlažem ko koliko sam može rado će dati...ovaj Forum je pre svega naša svakodnevnica. Teško da bi mogli bez njega.
“Уметност живљења је када човек нађе склад између жеља и могућности“ – била је мисао и мото живота проф. др Десимира Деска Јевтића. Част ми је била дуго познавати Деска.

Van mreže Novaković Aleksandar

• Lutka
  • Član na forumu od: Okt 2013
  • Starost: 47
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Tabanović, Mionica, 200 mnv
« Odgovor #16 poslato: Mart 09, 2017, 21:37:56 »
Bravo Nikola na predlogu.

Slazem se apsolutno.

Dragicevic Grujica

• Gost
« Odgovor #17 poslato: Mart 09, 2017, 21:59:31 »
 Odličan predlog Nikola.

Van mreže Vasiljević Dejan

• Larva
  • Član na forumu od: Avg 2013
  • Starost: 59
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Novi Sad, Fruška Gora 220m.n.v.
« Odgovor #18 poslato: Mart 10, 2017, 12:11:21 »
Nikola, već je bilo govora na tu temu i naš domaćin je odbio varijantu da se plaća neka vrsta članarine ili pomoći na dobrovoljnoj osnovi (mada sam ja uvek za to) i mislim da to ne bi bilo loše za još bolje funkcionisanje foruma.
Ja bih predložio u cilju boljeg iskorišćenja prostora, da urednici u svom domenu izbrišu neke stare teme koje su bez značaja ili vrlo malog značaja za praktično pčelarstvo, takodje u okviru aktivnih tema moglo bi se izbrisati dosta slika i poruka koje su apsolutno bez značaja i iskaču iz teme.
Što se samih poruka tiče mislim da one ne zauzimaju puno prostora, ali bi i hjih trebalo prilično redukovati, jer se za ovih nekoliko godina nakupilo svega i svačega. Pa svi mi povremeno očistimo svoj računar od raznoraznih gluposti, virusa, bespotrebnih foldera itd itd., pa ne vidim zašto to ne uradili i sa forumom. Samim tim značajne teme i vredni komentari bi više došli do izražaja i lakše bi se čitali. Takodje razno razna čestitanja posle izvesnog vremena treba izbrisati,jer opterećuju temu, a i prošao im je smisao i "rok trajanja". Pročišćenje nam je potrebno u svakom pogledu.
P.S. U svakom slučaju mislim da bi trebalo otvoriti tekući račun na koji bi članovi dobrovoljno uplaćivali određenu sumu. U svakom slučaju neki model se može napraviti.
Nije važno što ne činimo dobro, važno je da ne činimo zlo.

“Derviš i smrt” - Meša Selimović

Van mreže Jokić Vladislav

• Jaje
  • **
  • Član na forumu od: Mar 2014
  • Starost: 44
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: selo Zabrdica, Valjevo, oko 250mnv
« Odgovor #19 poslato: Mart 10, 2017, 14:18:25 »
Nikolin predlog je na mestu i podrzavam ga ali kao sto Dejan rece profesor je tu varijantu odbio, tako da je i ovaj Dejanov predlog u svakom slucaju prihvatljiv i po pitanju brisanja nekih poruka i slika kako bi se dodatno obezbedio prostor a i po pitanju otvaranja racuna na koji bi svako u okviru svojih mogucnosti ucestvovao. Sto je najbitnije to bi bilo na dobrovljnoj bazi. Neki model bi svakako trebalo pronaci.

Pozdrav!!!

Van mreže Tomicevic Blagomir-Grade

• Matica
  • Član na forumu od: Jan 2012
  • Starost: 78
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Golija 1300M.
« Odgovor #20 poslato: Mart 10, 2017, 20:24:48 »
Za članarinu se slažem,za tekstove kojima je istekao rok upotrebe da se brišu,slažem se teme netreba brisati nema ih mnogo.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #21 poslato: Mart 18, 2017, 23:42:47 »
Za članarinu se slažem,za tekstove kojima je istekao rok upotrebe da se brišu,slažem se teme netreba brisati nema ih mnogo.

Neće biti članarine Grade, nema brige o tome!
Već sam davno pisao da ne želim da vas opterećujem finansijski jer je forum i moje lično zadovoljstvo, ali me ponekad potcenjuju i pljuju kao da je njihovo vlasništvo i pokušavaju se iživljavati, pogotovo neki podli ljudi!
Kao mlad čovek, znao sam se često i potući ali sada sam u godinama i nisam siledžija da tučem bilo koga a ponajmanje ženu
a ovde se neki napljkuvaše štiteći siledžiju i optužujući mene pa još mi u PP poručuju kako im je više od 20 ljudi reklo kako sam ja jako loš čovek!
Pa šta će onda takvi ovde sa lošim čovekom???
Ili su tu da po nečijem nalogu zamute stvar i ponište ovaj forum?
Ali to više nikada neće moći jer ću (a i urednici), automatski bez objave brisati takve pojedince.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ono što želim da članstvo informišem jeste:
Povećao sam prostor na sajtu i sada se mogu stavljati po četiri slike ali molim da to bude u okviru pčelarstva!

Za ostale teme neka idu po dve slike jer nema potrebe za više jer sam dozvolio ove teme radi ljubavi prema prirodi, razonodi i šaljivom druženju!
Ako se bude stavljalo više od dve urednici će brisati višak!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sistem administrator me večeras obavestio da je popravljena opcija i sada gosti koji pošalju prijavu za registraciju,  dobijaju na svoj meil obaveštenje a kada im urednik odobri registraciju, dobijaju potvrdu da se mogu prijaviti za stalno na forum!

Urađena je i opcija ako je neko zaboravio lozinku da je može dobiti na meil da mi urednici to ne radimo i opterećujemo sebe pisanjem i ponovnom popravkom prijave člana!
Dakle opcija zaboravili ste lozinku ponovo radi i klikom na nju na meil se dobija nova lozinka koju član kasnije može sam promeniti!

Za ovo urađeno moram izdvojiti određena finasijska sredstva koja neće opteretiti članstvo!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Radimo na tome da uvedemo banere na nekim delovima foruma  i napravimo tzv. Berzu pčelarskih proizvoda, alata, opreme...
Sistem oglašavanja, pravilnik i drugo što će se najverovatnije plaćati od strane oglašivača!
Ko ne plati, dosadašnje oglase ćemo blokirati i izbrisati!
Neće to biti neka velika cena, ali bar da pokrijem troškove Sistem administratora i druge oko održavanja sajta!
Na veliku žalost niko od oglašavača nije me ni pitao da li treba nešto platiti ili nadoknaditi već komotno se oglašava a kada sam nekima zatražio ramove i druge suitnice nisu svi ni odgovorili a niko ništa nije ni poslao!?

O ovome ćete biti pravovremeno obavešteni.

Pozdrav Kolegama

Van mreže Lukovic M. Slobodan

• Matica
  • Starost: 91
« Odgovor #22 poslato: Mart 19, 2017, 08:02:26 »
Postovani kolege pcelari,
Apsolutno podrzavam stav domacina foruma BPP iz predhodne poruke.
Moje misljenje je da se mora platiti naknada za oglasavanje prodaje pcelinjih proizvoda,
opreme,alata,pribora,matica..Neka to bude i simbolicna cena ali mi na taj nacin dobijamo
veci prostor na forumu za slanje slika..Takodje,   oglase treba vremenski ograniciti, npr.
na pola godine  a potom ih od strane zainteresovanih obnavljati.
Podrzimo predlog i trajno resimo prostoir na forumu BPP.
VP Deda

Van mreže Stanković Ivan

• Larva
  • Član na forumu od: Mar 2015
  • Starost: 55
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zwijndrecht 100m
« Odgovor #23 poslato: Mart 19, 2017, 08:15:41 »
Podrzavam odluku domacina.

Pozdrav i medno
" Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti ! "