Uvažene Kolege,
Nadam se da ćete me svi pravilno razumeti što ću napisati?
Naime, prostor koji sam zakupio od DreamWeb u standardu iznosi
10GB!
Obavešten sam od mog dobavljača da je raspoloživi prostor preko
90% iskorišćen i preti pomanjkanjem istog!
Prelazak na Professional hosting od
20GB zahteva dodatna finansijska sredstva, što trenutno ne mogu
da obezbedim!
Pokušaću od aprila kada redovno obnavljam Hosting da obezbedim i veća novčana sredstva i omogućim Professional host!
Ovaj sada već naš zajednički forum gajim od 1. maja 2011. godine i ne bih nikako želio da ga izgubim, ne samo zbog sebe već
i zbog brojnih mladih ljudi i početnika kojima on mnogo znači!
Ono što treba svi da znamo jeste da
najveći prostor zauzimaju fotografije pa sam odlučio da ograničim do aprila broj priloženih datoteka (fotografija), na
dve po poruci!
Takođe bih zamolio članove da izaberu one fotografije koje prate tekst a treba da budu uz njih i da ne šalju više poruka uz fotke jednu za drugom!
Jako mi je žao ali u takvim slučajevima ću, i protivno svojoj volji, brisati sve poruke osim prve uz koju imaju fotografije!
Takođe kada se naš urednik Blagoja vrati iz sela u Skoplje, pomoći će mi da obrišemo neke sada već manje važne fotografije iz tema koje nisu uopšte vezane za pčelarstvo!
Time bismo omogućili da vratimo bar
2GB propstora do aprila kada ću kupiti Professional host.
Ovo brisanje manje značajnih fotografija, omogućilo bi nam da pišemo poruke ne brinući o dužini tekstova jer tekstovi ne zauzimaju veliki prostor!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Želim još nešto da naglasim a to je da ovaj forum mnogi koriste da reklamiraju (potpuno besplatno), svoje proizvode, košnice, ramove, opremu, ubirajući novac a ja to plaćam iz svog džepa a da se i ne našališe da ponude bilo šta kao nadoknadu za njihovu korist!?
Nekolicini kolega članova proizvođača kroz šalu sam u PP potražio (naravno platio bih), ramove i sl. ali ni ne javiše se više a reklamiraju li reklamiraju i zauzimaju prostor na sajt!
No, ja svoj obraz nedam pa taman me koštalo ali biću iskren i pošten prema onima koji mi pružaju ruke!
Vi sami Kolege procenite ko pruža ruke u ovom slučaju?--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ono što vas pitam da li ima protivnika ovog iznuđenog poteza i još nešto da li ima kolega koji misle da mogu slobodno obrisati fotografije iz tema van pčelarstva!
Brisao bih stare fotografije a najnovije bi ostale na forumu do momenta kada se upali crveno svetlo kod dobavljača koji upozorava na zaključavanje sajta!
Ogroman je to posao jer zahteva višednevno i višesatno sedenje za računarom!Hvala vam svima na razumevanju i očekujem predloge a jedan ne bih voleo nikako a to je da vi uvaženi članovi snosite bilo kakve finansijske troškove jer sam imao puno takvih predloga u PP koje sam sa poštovanjem odbio!
Forum nećemo ugasiti ali ograničenja mora,bar za sada biti!
Pozdrav za sve moje članove od domaćina sa planine ZlataraEvo poruke koju sam nedavno primio!----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
brdsko-planinskopcelarenje.com] Disk Usage Warning: The user “brdskopl” (brdsko-planinskopcelarenje.com) has almost reached their disk quota. x
cPanel for brdskopl on brdsko-planinskopcelarenje.com cpanel@brdsko-planinskopcelarenje.com преко host23.dwhost.net
20. окт (пре 4 дана)
Disk quota notification for “brdskopl”.
The user “brdskopl” (brdsko-planinskopcelarenje.com) has almost reached their disk quota.
The account currently uses 90.04% (9 GB/10 GB) of its capacity.
Remove some files from this account, or ask the system administrator to increase the account’s disk quota.
The system generated this notice on Wednesday, October 19, 2016 at 10:37:16 PM UTC.
You can disable the “User Disk Usage Warning” type of notification through the cPanel interface:
https://host23.dwhost.net:2083/frontend/paper_lantern/contact/index.htmlDo not reply to this automated message.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------