Poštovani članovi foruma BPP,
ovih dana izbrisali smo sa foruma člana za koga nemamo ama baš nikakvog razloga niti opravdanja
da mu dozvolimo da i dalje učestvuje u radu ovog foruma!
Radi se Jovanović Tomislavu iz (kako on piše) Svetske!?
Urednik mu je obrisao jednu poruku za koju smo smatrali da je van Pravilnika jer je napisana u advokatskom smilsu a lino sam ga upozorio da se tako ne ponaša jer za to nema nikakvih opravdanja!
Poruke koje mi je upućivao su me šokirale u smislu kako ja nisam patriota (on je navodno patriota iz njegove Svetske), kako sam izdajica Srpskog roda, kako sam sitan i mali da bih njemu parirao...
Jednostvano neviđeno i nečuveno!
Mislim da je mnogim članovima foruma pisao da me tobož raskrinka (gle čuda raskrinka na mom sajtu!?), a znam i za neke odgovore mojih prijatelja koji su me o tome obavestili...hvala im od srca!
Nakon toga dobio sam poruku koja u najmanju ruku liči po sadržaju na autora koji je psihički poremećen!?
Naprosto ne mogu da poverujem!
Nakon ove poruke pitam se da li je on samo jedan od onih koji ovih dana pokušavaju raznim metodama da izvrše udar na moj sajt koji plaćam i koji ima siključivo pčelarski karakter!
Da, uvaženi članovi, za nepoverovati je ali "vrhovni" pokušava preko satrapa i svojih satelita (žalosna im majka), da uruši ugled ovog foruma jer mu ne ide u prilog, a čije je brojno članstvo sa mestom pčelarenja od Đevđelije do Kanade!
Ono što se može kao jedan od razloga urušavanja zaključiti jeste i brojno članstvo kolega iz Makedonije koji ovih dana postadoše članovi a čini mi se da ih je blizu 80 novih ili ukupno oko 250 od Đevđelije do Kumanova!
Sasvim sam siguran da to nikako neće moći uraditi - niko i nikada - pa ma ko bio od članstva pa verovali ili ne i da se radi o mom rođenom bratu ili detetu!
Ovo nije forum ni patriota, ni političara, ni vernika ni nevernika, već jednostvano ovo je sajt pčelarski svih njenih članova pa ma koje vere, nacije, političkog opredeljenja, obrazvnog nivoa ili pola, bili.
Drugačije neće i ne može biti!
Pravo svakog člana je da ide i u Crkvu i u Džamiju ili da ne ide, da verije ili ne veruje, ali ovde svi odlično znamo ko je Đoko, Rade, Medo, Rasim, Dražen, Branko, Blagoja, Slavčo, Jelena, Verica...i nema ama baš nikakve potrebe da to naglašavamo, jer time sebe ne legitimišemo kao bolje ili lošije pčelare, naprotiv!!!
I na karju da se zna, drugačije ovde neće moći a svi kojima to smeta i ne odgovara im moje gostoprimstvo, ne moraju učestvovati u radu ovog foruma ako su povređeni ovim mojim pisanjem!
Naravno, biće mi malo jasnije gde pripadaju jer su sada tobož prikriveni a vređanja koja čujem da pišu na društvenim mrežama o meni uz zdušnu podršku i čak drškanje (kao kuče da drškate da nekoga ujede...slobodno ga ugrizi a ja ću seiriti a ti ćeš biti veliki "čovek"), nek se javno zna, meni uopšte ne smetaju i ne hajem zbog toga jer možda mogu samo kod jednog dela budala umanjiti moj ugled ali to će ipak normalni proceniti da je njihova slabost jer ne mogu da podnesu boljeg od njih!?
Evo jedne od poruka isključenog Jovanovića:
(ako neko misli da smo pogrešili, neka slobodno napiše razlog i opravdanje za ovu poruku uz uslov da poznaje mene i moju političku ili izdajničku prošlost)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
« Za: Đoko Zečević poslato: Februar 22, 2016, 10:58:49 »
Zecevicu!
Ne brini za mene znam ja na koji cu forum, takode znam da ce tema biti: Lazi Doke Zecevica i njegovog Foruma.
Zecevicu- Komunisticka Jajaro. Znam ja dosta o tvojim podobobnostima. Vidim da si poceo da pises o patriotizmu, pa i to si naucijo od tvog -Idejnog vode Austriskog konjusara, od onog sto je veso Srbe po banatu. To je tvoj idol. I tices u kucu ”Smeca” kao i on.
Zecevicu Srpski mulju i talogu. Koliko si srba ocinkarijo, u ono vreme kad je te partija prevarila da mislis dasi nesto.
Zecevicu da nije bilo taki izdajica, kao sto si ti, -da si manje pljesko, Ziveli bi srbi u jednoj drzavi, nebi bili rasuti po belom svetu.
Pa nemislis valjda u tvom LUDILU u kojem se nalazis. Da mozes meni postavljati tvoja pravila.
Nisi mi ni do koleda dorastao.
E kad bi ti mogo idol, Broz pomoci, zavrsijo bi ja na streljanju, ili golom otoku.
Nemas vise nikakvu moc, Aj da vidim dali imas Mu.. da pritisnes to tvoje mocno dugme. Jos sam na forumu, jos obavestavam kolege o lazima i nemoci zecevica.
Zecevicu takve izdajice Srpstva zavrsavaju na smetlistu. Zar nevidis kote podrzava Zika, Rade, i urednici. Zaslepljen si njihovim laznim udvaranju, nijo ovo nista cudno, to i sam godina radis.
Zecevicu Srpska izdajico, lupas ko maksim po diviziji. Nevidis Zecevicu, da ti se kula od karata trese.
Jedini nacin na produzis sopstvenu nemoc, koja te dovodi do LUDILA je brisanje poruka. To pokazuje da si na putu da ostanes sam.
Izdajico ti si gradijo bratstvo. Ali ne sa svojima, e pa zato sad i ubiras plodove svoje ideologije.
Staces ti u Svetsku ovo je kraljevina ovo nije izgradila tvoja ideologija.Neznalico, nije ovo gradio tvoj idol Broz.
E Zecevicu sad kad vidis dasam izmerijo dubinu tvoje plitkoce, valjda cec imati snage, i dostojanstva da pritisnes to tvoje DUGMENCE.