Autor Tema: OBAVEŠTENJE ČLANSTVU O ISKLJUČENJU SA FORUMA  (Pročitano 9810 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
OBAVEŠTENJE ČLANSTVU O ISKLJUČENJU SA FORUMA
« poslato: Februar 24, 2016, 13:51:12 »
Poštovani članovi foruma BPP,
ovih dana izbrisali smo sa foruma člana za koga nemamo ama baš nikakvog razloga niti opravdanja
da mu dozvolimo da i dalje učestvuje u radu ovog foruma!

Radi se Jovanović Tomislavu iz (kako on piše) Svetske!?

Urednik mu je obrisao jednu poruku za koju smo smatrali da je van Pravilnika jer je napisana u advokatskom smilsu a lino sam ga upozorio da se tako ne ponaša jer za to nema nikakvih opravdanja!
Poruke koje mi je upućivao su me šokirale u smislu kako ja nisam patriota (on je navodno patriota iz njegove Svetske), kako sam izdajica Srpskog roda, kako sam sitan i mali da bih njemu parirao...
Jednostvano neviđeno i nečuveno!

Mislim da je mnogim članovima foruma pisao da me tobož raskrinka (gle čuda raskrinka na mom sajtu!?), a znam i za neke odgovore mojih prijatelja koji su me o tome obavestili...hvala im od srca!

Nakon toga dobio sam poruku koja u najmanju ruku liči po sadržaju na autora koji je psihički poremećen!?
Naprosto ne mogu da poverujem!

Nakon ove poruke pitam se da li je on samo jedan od onih koji ovih dana pokušavaju raznim metodama da izvrše udar na moj sajt koji plaćam i koji ima siključivo pčelarski karakter!

Da, uvaženi članovi, za nepoverovati je ali "vrhovni" pokušava preko satrapa i svojih satelita (žalosna im majka), da uruši ugled ovog foruma jer mu ne ide u prilog, a čije je brojno članstvo sa mestom pčelarenja od Đevđelije do Kanade!
Ono što se može kao jedan od razloga urušavanja zaključiti jeste i brojno članstvo kolega iz Makedonije koji ovih dana postadoše članovi a čini mi se da ih je blizu 80 novih ili ukupno oko 250 od Đevđelije do Kumanova!

Sasvim sam siguran da to nikako neće moći uraditi - niko i nikada - pa ma ko bio od članstva pa verovali ili ne i da se radi o mom rođenom bratu ili detetu!

Ovo nije forum ni patriota, ni političara, ni vernika ni nevernika, već jednostvano ovo je sajt pčelarski svih njenih članova pa ma koje vere, nacije, političkog opredeljenja, obrazvnog nivoa ili pola, bili.
Drugačije neće i ne može biti!

Pravo svakog člana je da ide i u Crkvu i u Džamiju ili da ne ide, da verije ili ne veruje, ali ovde svi odlično znamo ko je Đoko, Rade, Medo, Rasim, Dražen, Branko, Blagoja, Slavčo, Jelena, Verica...i nema ama baš nikakve potrebe da to naglašavamo, jer time sebe ne legitimišemo kao bolje ili lošije pčelare, naprotiv!!!

I na karju da se zna, drugačije ovde neće moći a svi kojima to smeta i ne odgovara im moje gostoprimstvo, ne moraju učestvovati u radu ovog foruma ako su povređeni ovim mojim pisanjem!

Naravno, biće mi malo jasnije gde pripadaju jer su sada tobož prikriveni a vređanja koja čujem da pišu na društvenim mrežama o meni uz zdušnu podršku i čak drškanje (kao kuče da drškate da nekoga ujede...slobodno ga ugrizi a ja ću seiriti a ti ćeš biti veliki "čovek"), nek se javno zna, meni uopšte ne smetaju i ne hajem zbog toga jer možda mogu samo kod jednog dela budala umanjiti moj ugled ali to će ipak normalni proceniti da je njihova slabost jer ne mogu da podnesu boljeg od njih!?

Evo jedne od poruka isključenog Jovanovića:
(ako neko misli da smo pogrešili, neka slobodno napiše razlog i opravdanje za ovu poruku uz uslov da poznaje mene i moju političku ili izdajničku prošlost)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

« Za: Đoko Zečević poslato: Februar 22, 2016, 10:58:49 »

Zecevicu!
Ne brini  za mene znam ja na koji cu forum, takode znam da ce tema biti: Lazi Doke Zecevica i njegovog Foruma.
Zecevicu- Komunisticka Jajaro. Znam ja dosta o tvojim podobobnostima. Vidim da si poceo da pises o patriotizmu, pa i to si naucijo od tvog -Idejnog vode Austriskog konjusara, od onog sto je veso Srbe po banatu. To je tvoj idol. I tices u kucu ”Smeca” kao i on.

Zecevicu  Srpski mulju i talogu. Koliko si srba ocinkarijo, u ono vreme kad je te partija prevarila da mislis dasi nesto.

Zecevicu da nije bilo taki izdajica, kao sto si ti, -da si manje pljesko, Ziveli bi srbi u jednoj drzavi, nebi bili rasuti po belom svetu.

Pa nemislis valjda u tvom LUDILU u kojem se nalazis. Da mozes meni postavljati tvoja pravila.
Nisi mi ni do koleda dorastao.

E kad bi ti mogo idol, Broz pomoci, zavrsijo bi ja na streljanju, ili golom otoku.
Nemas vise nikakvu moc, Aj da vidim dali imas Mu.. da pritisnes to tvoje mocno dugme. Jos sam na forumu, jos obavestavam kolege o lazima i  nemoci zecevica.
Zecevicu takve izdajice Srpstva zavrsavaju na smetlistu. Zar nevidis kote podrzava Zika, Rade, i urednici. Zaslepljen si njihovim laznim udvaranju, nijo ovo nista cudno, to i sam godina radis.

Zecevicu Srpska izdajico, lupas ko maksim po diviziji. Nevidis Zecevicu, da ti se kula od karata trese.
Jedini nacin na produzis sopstvenu nemoc, koja te dovodi do LUDILA je brisanje poruka. To pokazuje da si na putu da ostanes sam.
Izdajico ti si gradijo bratstvo. Ali ne sa svojima, e pa zato sad i ubiras plodove svoje ideologije.
Staces ti u Svetsku ovo je kraljevina ovo nije izgradila tvoja ideologija.Neznalico, nije ovo gradio tvoj idol Broz.
E Zecevicu sad kad vidis dasam izmerijo dubinu tvoje plitkoce, valjda cec imati snage, i dostojanstva da pritisnes to tvoje DUGMENCE.

Van mreže Stojanovic Živoslav

• Urednik
  • Starost: 76
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Palić, 111 m/nv
  • Tip košnice: LR i AŽ Namjesnik
Odg: OBAVEŠTENJE ČLANSTVU O ISKLJUČENJU SA FORUMA
« Odgovor #1 poslato: Februar 24, 2016, 14:25:35 »
Podpisujem i podržavam sve što je rečeno, jer poznajem veoma dobro "dotičnu personu".  >:(
Ona samo dokazuje da nas ima svakakvih a najviše nikakvih.
Ali nema veze, idemo dalje u cilju dobrobiti našega pčelarstva!
Ko šiša nekoga Tomu, kao nekoga kvazi Šveđanina!?
"Možeš mislit" što bi rekle neke moje drage Lale sa nadmorskom visinom od 80-100m/nv? :)
Pozdrav svima dragi prijatelji i srećno i medno napred!
Svaki pčelar ima više buba u glavi nego li u košnici. :)

Van mreže Kostadinović Rade

• Matica
  • Starost: 69
  • 034/311-910, 064/190 54 77
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Godačica-Obronci Gledićkih planina 315 m-nv, sam.pč. staž 35 god.
  • Tip košnice: DB-12 90 kom, Kongresovka 10 kom, DB-10 10kom.
« Odgovor #2 poslato: Februar 24, 2016, 16:03:28 »
Zecevicu takve izdajice Srpstva zavrsavaju na smetlistu. Zar nevidis kote podrzava Zika, Rade, i urednici. Zaslepljen si njihovim laznim udvaranju, nijo ovo nista cudno, to i sam godina radis.

Osećam se direktno prozvanim pa da i ja odgovorim u najkraćem:

Moja porodica se bavi neprekidno pčelarstvom skoro 100godina... ja samostalno 32 godine.
Na ovaj kao i forum SPOS-a sam se učlanio samo iz jednog razloga - da razmenjujem mišnjenje sa dragim kolegama pčelarima.
Sve poruke na oba foruma čitam obavezno, oglašavam se kada ja smatram da treba. Nekada i preopširno - takav sam. Izvinite.
Niti sam se učlanio na Forum SPOS-a zbog predsednika, čak neznam ni ko je bio tada, niti na ovaj forum zbog Djoke i njega sam samo iz vidjenja poznavao.
Niti se kome udvaram tamo, niti ovde, na kraju, jos uvek su domaćini tih foruma muškarci, a ja volim samo žene. Jeste da ne
živim na bogatom zapadu, gde je to možda IN, ali je to je svemirski daleko od mene.

Šumadinac sa Gledičkih planina
“Уметност живљења је када човек нађе склад између жеља и могућности“ – била је мисао и мото живота проф. др Десимира Деска Јевтића. Част ми је била дуго познавати Деска.

Van mreže Vranić Nikola

• Lutka
  • Član na forumu od: Mar 2015
  • Starost: 30
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Republika Srpska,Šipovo, selo Lipovaca 900 m/nv
« Odgovor #3 poslato: Februar 24, 2016, 16:42:24 »
Ja cesto znam reci da nije bolest sve sto boli. Najgora bolest je mrznja, gora od najgorih i najtezih bolesti. U ovom slucaju to je ,,nalaz,,. Domacine samo napred, ne obazirite se. Kako je nazvao ,,dugmence,, , to je jedan nivo ljudskocti i karaktera, jedna stepenica na koju se ta osoba nije trebala penjati jer ne zasluzuje. Da vam nesto ima reci rekla bi vam to licno ali ovo radi da vase planove, uspjehe i ostal aktivnosti omete.

Pozdrav iz Sipova
,,Razlika izmedju pčelinjeg i ljudskog društva je u odnosu broja radilica i trutova,,

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
« Odgovor #4 poslato: Februar 24, 2016, 20:34:17 »
Dragi moj Šumadinac,
nisam ja tebi tražio nikakvo pravdanje što si ti na ovom forumu!
Ponajbolje znam odkuda i od kada si ti ovde sa nama!
Tvoj doprinos radu ovog sajta je nemerljiv i nema potrebe da se bilo kome pravdaš!
Koliko znam od tebe niko i ne traži da se dodvoravaš jer ovde za to nema potrebe!
Baš sam se razočarao!
Pre sam očekivao da napišeš nešto o poruci i opravdanju isključenja, ali...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sada treba svako da zna da su se vremena mojih molbi i upozorenja promenila i da od sada svako skretanje i ugrožavanje rada foruma (ukoliko sa mojim urednicima osetimo da je protivno Pravilima), gde je ogroman broj pošetnih i koretnih pčelara,
biće automatski brisani i to crvenom olovkom za trajno
!

Moguće da ćemo i teme u kojima bude prljavih poruka zaključati i neće se moći otvoriti dok se Pravilnik ne bude 100% poštovao!

Nidžo, samo napred i ne brini nasrtljivce ćemo brzo eliminisati i to javno!

Domaćin foruma

Van mreže Механџиски Звонко

• Larva
  • Član na forumu od: Avg 2013
  • Starost: 60
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Македонија, Малешевски Планини, Туртела 1300мнв
« Odgovor #5 poslato: Februar 24, 2016, 20:57:39 »
Пуну подршку за нашег домачина.Потпуно сте у праву дословце за ваш поступак  због чега сте били приморани на тај потег искључења овог изопаченог и поквареног националисте.Верујем да баш прва ствар која је навела нас младе и неискусне пчеларе да се учланимо на наш форум са свих страна бивше Југе је био тај либерализам,та спонтаност,та дружељубивост,та несебичност без разлике на веру,нацију и политичко опредељење и још многих позитивних људских врлина а све у интересу напредка у пчеларењу.Жив и здрав нам био наш домачине и нека свако зна да на овај наш форум нема места за такве људе-нељуде.Нека тај ваш поступак буде показатељ сваком ко има нешто такво у потсвести.Пуно поздрава за вас и све добронамерне колеге на нашем форуму.                     
Тrazi srechu u poslu, a ne u nadu.
Briga jede choveka ko rdja gvozdje.

• Urednik
« Odgovor #6 poslato: Februar 24, 2016, 21:24:21 »
Dragi moj Šumadinac,
nisam ja tebi tražio nikakvo pravdanje što si ti na ovom forumu!....

Ma to se samo malo zaneo moj dragi Šumadinac u pokušaju da dokaže da on voli samo žene, a ne i .... đoku, pardon... Đoku! :)

Van mreže Lukovic M. Slobodan

• Matica
  • Starost: 91
« Odgovor #7 poslato: Februar 24, 2016, 21:26:19 »
Pismo ovog necoveka koje nam je domacin prezentovao na uvid govori
 sve o tom gospodinu Tomi ! Strasno, koje neljudske reci izgovori..
Kada sam procitao nisam mogao lako da se smirim! A kako je bilo Djoku
mogu samo da zamislim i pretpostavim!
Domacine Djoko, sa moje strane imas puno razumevanje i podrsku..
Brisi svakoga koji zeli da narusi nase medjuljudske odnose na Forumu BPP.

Van mreže Jagodić Dobrivoje

• Lutka
  • Član na forumu od: Jan 2013
  • Starost: 58
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Banja Luka, Potkozarje-Ivanjaska 280 m
« Odgovor #8 poslato: Februar 24, 2016, 21:43:57 »
Podrska profesoru Zecevicu, idemo dalje , nismo svi isti uvek nas mrze oni od kojih smo bolji ,samo napred i ne dozvolite da vas to muci jer ono sto nas ne ubije samo nas ojaca. Pozdrav iz Krajine!

Van mreže Kostadinović Rade

• Matica
  • Starost: 69
  • 034/311-910, 064/190 54 77
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Godačica-Obronci Gledićkih planina 315 m-nv, sam.pč. staž 35 god.
  • Tip košnice: DB-12 90 kom, Kongresovka 10 kom, DB-10 10kom.
« Odgovor #9 poslato: Februar 24, 2016, 23:58:18 »
Pismo ovog necoveka koje nam je domacin prezentovao na uvid govori
 sve o tom gospodinu Tomi ! Strasno, koje neljudske reci izgovori..
Kada sam procitao nisam mogao lako da se smirim! A kako je bilo Djoku
mogu samo da zamislim i pretpostavim!
Domacine Djoko, sa moje strane imas puno razumevanje i podrsku..
Brisi svakoga koji zeli da narusi nase medjuljudske odnose na Forumu BPP.

Nista dodati, nista izbrisati... ovo sto je napisao neki tamo Toma iz Svetske ja bi samo rekao da to govori sve o njemu, a
ne o Domacinu ovog foruma. Nemogu da shvatim da ljudi toliko mržnje imaju u sebi, pakosti i i agresivnosti.
Dobro je što smo ovde imali svi prilike da javno pročitamo reči nekog tamo Tome iz Svetske.
Hvala i Žiki koji se ovde oglasi da tog nikako nemožemo nazvati čovekom, poznaje i lično.
Glavu gore Djoko, niko nemože ni tebe ni ovaj forum od skoro 3500 članova omalovažavati, podcenjivati, vredjati.
Forum raste velikom progresijom na zadovoljstvo svih nas članova, o kome pricam na svim svojim brojnim predavanjima (to mogu potvrditi članovi i gosti ove diskusione grupe, a mnogi se i učlaniše na moje preporuke i postaše ovde aktivni članovi).
Mnogi od nas, ja posebno, cim se probudimo, pa i uvece pred spavanje obavezno na ovom forumu sve procitamo, nesto
napisemo, ali bez ovog foruma sigurno vise nemožemo.

A ono što je rekao za mene, napisao sam u predhodnom postu... uz napomenu "ako bi se ja okretao za svakom džukelom koja
zamnom laje, nikada na odredište ne bi ni stigao".

« Poslednja izmena: Februar 25, 2016, 00:08:18 od strane Kostadinović Rade »
“Уметност живљења је када човек нађе склад између жеља и могућности“ – била је мисао и мото живота проф. др Десимира Деска Јевтића. Част ми је била дуго познавати Деска.

Van mreže Šljivić Mlađen

• Larva
  • Član na forumu od: Dec 2011
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Pale, Rogoušići 840m LR,
  • Tip košnice: LR, RV,EV
« Odgovor #10 poslato: Februar 25, 2016, 00:52:08 »
                   Đole prijatelju pa valjda je osnovno pravilo kulture da se
poštuju pravila kuće i domaćina, a ne da gosti vršljaju i vrijeđaju domaćina.
U protivnom zna se sleduju ga vrata ako ne i nešto pride. Ali šta ćeš kod
nas kažu svašta ima u božijoj bašti. Kad takvi kažu nešto dobro o tebi
treba se zabrinuti dali je sa tobom sve u redu, a kada te takvi kude onda
je sve uredu nastavi dalje. Pozdrav sa Pala, a oni koji su na forumu iz nekih
drugih razloga osim pčelarskih njihov problem.

• Urednik
« Odgovor #11 poslato: Februar 25, 2016, 06:27:53 »
....Hvala i Žiki koji se ovde oglasi da tog nikako nemožemo nazvati čovekom, poznaje i lično.
Rade ne poznajem ga lično, nisam bio baš najprecizniji.
Poznajem ga samo virtualno preko ovog Foruma na osnovu razmenjenih PP.

Van mreže Savić Darko

• Pčela
  • Član na forumu od: Jul 2014
  • Starost: 39
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Čelinac 550m
« Odgovor #12 poslato: Februar 25, 2016, 19:41:03 »
I od mene podrska za domacina foruma,Profesore ovakve samo brisi,ovakvi nemaju stida i ljudskosti.Ovaj forum volim bas zbog cega se Profesor bori a to je medjusobno postovanje i sto nema vasara kao na pojedinim forumima.Ovdje vlada harmonija i kako sam vec pisao da mi ovaj forum dodje kao jedan dobar mentor,jer nazalost nemam ovdje nijednog starijeg pcelara u mom selu od koga bih mogao uciti,tako sve sto neznam citam i pitam ovdje a puno toga neznam.lp
svi smo mi ljudi al tesko je biti covjek.

Van mreže Petrovski Marjan

• Lutka
  • Član na forumu od: Okt 2011
  • Starost: 61
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Skoplje , selidbeno pcelarenje, razvoj na 250 m nadm, visine
« Odgovor #13 poslato: Februar 27, 2016, 01:00:43 »
Podrska za ovog najboljeg foruma i podrska za Profesora Zecevica i Urednicima da i dalje vode uspesno ovaj odlican forum pcelarstva. Primecuje se da nekima to smeta da je forum uspesan  i raznim nacinima cine da degradiraju ovaj odlican forum.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
« Odgovor #14 poslato: Februar 27, 2016, 01:35:22 »
Uvaženi moji članovi, poštovani prijatelji,
Ne brinite čuvaću vam forum i ponositi se sa njim kao i svi vi koji mi dajete podršku.
Trudiću se da istrajem, da zajedno istrajemo i sačuvamo pčelarske teme i rasprave koje su ponekad i žustre ali nikako prožete animozitetom i antagonizmom iliti nedaj Bože neprijateljstvom.
Sačuvaćemo ga iako pčelarske rasprave koje vodimo pojedinci žele da predstave na društvenim mrežama kao mržnju i neprijateljstvo uz zdušnu podršku "velikog vođe"...!?
........................
Neizmerno HVALA Žiki iz Subotice, Nikoli iz Šipova, Zvonku iz Berova, Dedi iz Ivanjice, Dobrivoju iz Banja Luke, Mlađu sa Pala, Darku iz Čelinca i mom velikom prijatelju Marjanu Petrovskom iz Skoplja.