Autor Tema: ĐOKO ZEČEVIĆ U VELIKOJ PREDAVAČKOJ TURNEJI U MAKEDONIJI  (Pročitano 10825 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Odg: ĐOKO ZEČEVIĆ U VELIKOJ PREDAVAČKOJ TURNEJI U MAKEDONIJI
« Odgovor #30 poslato: Februar 15, 2016, 17:28:46 »
Na pogolemom pčelinjaku Ljupčo nam pokaza način zazimljavanja a beše stavio i pogače na sva svoja društva!
Sve pčelinje zajednice prekrivene belim papirom ispod polopne daske za tzv. toplotnu komoru!
« Poslednja izmena: Februar 15, 2016, 17:43:07 od strane Đoko Zečević »

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #31 poslato: Februar 15, 2016, 17:48:04 »
Vrhunac uzbuđenja koji su mi domaćini Zvonko i Ljupčo priredili u Berovu jeste obilazak Manastira Sv. Arhangel gde zapalih sveće za pokoj mojoj dragoj supruzi Bebi!
Saznao sam i jedan vrlo interesantan detalj a odnosi se na Zvonka!
Naime, Zvonko je odrastao u mansastirskom dvorištu a slikah i njegovu kuću još iz Turskog doba!
Naravno on više tu ne živi a u novoj kući me na ručku dočeka i Zvonkova supruga Zdravka gde sam jeo najbolji ajvar koji sam ikada probao!
Hvala Domaćici Zvonkovoj, Zvonku i Ljupču na izvanrednoj pažnji koju su mi uakazali!

Više će biti reči u mojim prezentacijama koje pravim!

Van mreže Bošnakovski Ljupčo

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Jan 2016
  • Starost: 56
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Berovo, Juovec, 850 mnv.
« Odgovor #32 poslato: Februar 15, 2016, 23:19:03 »
Hvala vam profesore na lepim komentarima , i prekrasnih fotografija koji ste objavili .
Pozdrav i puno zdravje !

Van mreže Механџиски Звонко

• Larva
  • Član na forumu od: Avg 2013
  • Starost: 60
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Македонија, Малешевски Планини, Туртела 1300мнв
« Odgovor #33 poslato: Februar 16, 2016, 07:38:43 »
Хвала ти мој добри професоре за све позитивне коментаре.Мој лични утисак и моје задовољство сам вам лично исказао а доста сам рекао и на наш форум,уствари има још много тога да се каже али та моја застарела техника!?-једва да и ово пишем.За мене је права штета што је ваша агенда била толко  набијена па нисмо још много тога могли да покажемо од нашег малог места али даче БОГ надам се.Ни сам незнам шта би дао и урадио да смо могли да посетимо и мој скромни пчељњак па да на лицу места споделимо, па и да добијем по неки прави савет од правог пчелара и човека.Имаш пуно поздрава од моје фамилије и од много наших колега кои нису баш орни за техником и не владају је,а има и још доста наших колега кои нису знали односно нису били обавештени (бар још двадесетак) за ваше гостовање код нас па сад никако не могу да се помире са пропуштеном шансом да чују оно што се порепричава од уста на уста измеѓу пчеларе кои су присуствовали на ваше предавање.До скорог виѓења можда на државни сајам у Београду.Поздрав од Берово.
Тrazi srechu u poslu, a ne u nadu.
Briga jede choveka ko rdja gvozdje.

Van mreže Koneski Blagoja

• Glavni urednik
  • Član na forumu od: Feb 2012
  • Starost: 68
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: s. Brest, Makedonski Brod, 775 mnv.
  • Tip košnice: LR, DB-12
« Odgovor #34 poslato: Februar 19, 2016, 15:43:33 »
Delići izuzetnog pčelarskog predavanja Prof. Đoka Zećevića u Makedonskom Brodu dana 5.02.2016 god.
Snimio i obradio Prof. Žarko Stojkoski, sin našeg člana Bora Stojkoskog.

"Samo ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali mislim da za ovo drugo nisam siguran" - (Albert Ajnštanj)