Хвала ти мој добри професоре за све позитивне коментаре.Мој лични утисак и моје задовољство сам вам лично исказао а доста сам рекао и на наш форум,уствари има још много тога да се каже али та моја застарела техника!?-једва да и ово пишем.За мене је права штета што је ваша агенда била толко набијена па нисмо још много тога могли да покажемо од нашег малог места али даче БОГ надам се.Ни сам незнам шта би дао и урадио да смо могли да посетимо и мој скромни пчељњак па да на лицу места споделимо, па и да добијем по неки прави савет од правог пчелара и човека.Имаш пуно поздрава од моје фамилије и од много наших колега кои нису баш орни за техником и не владају је,а има и још доста наших колега кои нису знали односно нису били обавештени (бар још двадесетак) за ваше гостовање код нас па сад никако не могу да се помире са пропуштеном шансом да чују оно што се порепричава од уста на уста измеѓу пчеларе кои су присуствовали на ваше предавање.До скорог виѓења можда на државни сајам у Београду.Поздрав од Берово.