Autor Tema: Razgovor o prvom skupu i druženju članova foruma BP pčelarenje  (Pročitano 23294 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Mijatović Milun

• Pčela
  • Član na forumu od: Okt 2012
  • Starost: 74
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kosjerić - Ražana 520m
Odg: Razgovor o prvom skupu i druženju članova foruma BP pčelarenje
« Odgovor #45 poslato: Mart 17, 2015, 22:56:13 »

Domacine nek ja sa srecom pocetak .  Zanimaju me dve stvari i to
       _ Da li se u temi PRIJAVLJIVANJE prijava smatra nacelnom  a konacnom po uplati iznosa kotizacije do navedenog datuma ?
       _ Moze li se prijava izvrsiti na lepse polovine ? Ako moze dali su uslovi isti ?
         Pozdrav svima .

• Pčela
« Odgovor #46 poslato: Mart 28, 2015, 11:55:17 »

Posto nisam dobio odgovor na pitanja iz predhodnog posta , zanima me kako taj postupak da razumem ? Ne mislim da su pitanja takve sadrzine da ih treba ignorisati .

Van mreže Divac Dragan

• Lutka
  • Član na forumu od: Nov 2011
  • Starost: 70
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Bistrica- Nova Varos 745m
« Odgovor #47 poslato: Mart 28, 2015, 16:05:57 »

Domacine nek ja sa srecom pocetak .  Zanimaju me dve stvari i to
       _ Da li se u temi PRIJAVLJIVANJE prijava smatra nacelnom  a konacnom po uplati iznosa kotizacije do navedenog datuma ?
       _ Moze li se prijava izvrsiti na lepse polovine ? Ako moze dali su uslovi isti ?
         Pozdrav svima .

Posto nisam dobio odgovor na pitanja iz predhodnog posta , zanima me kako taj postupak da razumem ? Ne mislim da su pitanja takve sadrzine da ih treba ignorisati .
Kolega Milune, hvala Vi na čestitci za početak organizovanja druženja na Zlataru.
 Ja ću umesto Domaćina foruma odgovoriti na Vaša pitanja,
 Prijava se smatra konačnom po uplati iznosa kotizacije do navedenog datuma, sa mogućnosti manjih odstupanja.
Uslovi su isti za sve učesnike koje prijavite, pa i za lepše polovine! (može i za one koje smatraš da nisu lepše polovine pa i za vozače)
Pozdrav Dragan sa predela zavejanih snegom.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #48 poslato: Mart 28, 2015, 18:32:46 »
Kolega Milune nemoj se ljutiti ja sam se malo iz vrlo opravdanih razloga privremeno isključio iz organizacije druženja forumaša ali Divac i Milanko  će vam biti na raspolaganju za sva pitanja. Pozdrav

• Pčela
« Odgovor #49 poslato: Mart 28, 2015, 19:43:46 »

Domacine nemam se zasto ljutiti nego obzirom na azurnost bilo mi malo cudno kasnjenje . Nek je sve zivo i zdravo a ustalo nek ide kako ide .
         Dragane hvala na odgovoru a sto se tice pratnje nije svejedno dali je lepsa polovina ili neko od kolega  . Ali pri ovoj pameti bice to neko od pcelara ribolovaca pa da nastavimo druzenje u Sipoviku kod Vujice i Pula .
          Pozdrav svima .

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #50 poslato: April 07, 2015, 21:36:20 »
Poštovani članovi Foruma, poštovani potencijalni učesnici Prvog druženja forumaša BPP na Zlataru,
Sinoć, 06.04. sastao se organizacioni odbor  u punom sastavu gde se vodio konstruktivan razgovor o Prvom susretu forumaša na Zlataru.
Svi članovi su učestvovali u diskusiji a donete su i konačne odluke o samom programu druženja i preciznoj satnici.
Zauzet je stav da obavezno svi Novovaroški forumaši koji žele da učestvuju u druženju uplate pun iznos kao i svaki drugi učesnik, što važi i za Domaćina ovog našeg foruma!
Takođe, doneta je odluka da supruge Zlatarskih učesnika, sestre ili bliža rodbina pripreme neke ovdašnje specijalitete, kako bi se svi poslužili i probali pripremljeno na brodovima prilikom plovidbe Uvačkim jezerom.
Mesto skupa i večernjeg druženja je hotel Panorama na Zlataru.
Svečani ručak je ugovoren kao i muzika a posebna pažnja je posvećena lutriji koja će biti jako bogata uz glavnu nagradu: Produženi vikend za dve osobe u hotelu Panorama na Zlataru u vremenu po izboru dobitnika.
Biće i dosta drugih veoma vrednih nagrada...
Nagrada za naslov Milankove pesme, biće posebno lepa jer je dar Manastira Janja!

Poseta Ledenoj pećini i staništima Beloglabog supa, Manastiru Dubnici, Hidrocentrali i kavezima sa orlovima uz eventualnu posetu nekom pčelinjaku, kao i obilasku Nove Varoši sa posetom Muzeju je satnicom detaljno precizirana.

Što se tiče posete nekom pčelinjaku, o tome će organizacioni odbor još razgovarati jer su svi udaljeni od puta, uz mogućnost
posete pčelinjaku i domu Domaćina, ako se za to steknu svi neophodni uslovi!

Odbor je zadužio kolegu Divca da se sve uplate usmere na njegov tekući račun, što omogućava jednostavnije plaćanje svih usluga!
Zadnji dan uplate je 25. maj 2015. godine!

Prevoz do svih destinacija je obezbeđen sa autobusom, naravno pošto je sve asvalt, kolege mogu koristiti i svoja vozila!

Ono što posebno želim da izvestim forumaše jeste da hotel Panorama (dogovor Draganov i moj sa direktorkom), daje popust za spavanje našim kolegama pa je cena noćenja 1000 dinara po osobi!
Sobe i sve u hotelu je potpuno novo i veoma uredno.
Naravno, ako neko želi i domaći smeštaj koji je jevtiniji i iznosi od 5-6 evra, možemo obezbediti svakako a neposredno u mom komšiluku ima takvog smeštaja.
Za smeštaj u privatnim kućama, registrovanim za seoski turizam, trebalo bi se bar 10 dana ranije javiti da lično rezervišem
kod privatnika.

Sutra ili prekosutra ćemo istaći ceo Protokol susreta kao i dinamiku druženja sa satnicom.
Svakako ćemo objaviti i MENU za svečani ručak.

I na kraju ono najvažnije što svakog učesnika interesuje jeste cena!
A cena učešća na druženju je 3000 dinara po osobi!

Mi smo kao domaćini za lutriju, prevoz i neke druge stavke (iznenađenje), uspeli da obezbedimo sponzore ali za prevoz brodovima kojima ne upravlja Nova Varoš, nismo mogli ništa posebn učiniti!
Najveću stvaku nosi plovidba brodovima (konfornim katamaranima), ali to nikako nebismo smeli propustiti!

Toliko do obajviljivanja Protokola!

Pozdrav Kolegama i dobro nam došli!

Van mreže Avramović Gradimir

• Lutka
  • Član na forumu od: Jan 2013
  • Starost: 59
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Beograd
« Odgovor #51 poslato: April 10, 2015, 00:02:35 »

Divim se tako planskom i studioznom pristupu organizaciji druženja, jer se samo na taj način, za kratko vreme, mogu dotaći sve Zlatarske lepote...
     Već se radujem...

Van mreže Stanković Ivan

• Larva
  • Član na forumu od: Mar 2015
  • Starost: 55
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zwijndrecht 100m
« Odgovor #52 poslato: April 10, 2015, 10:24:33 »
  Eh , sto nisam samo malo blize !  :'(
" Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti ! "
   Bob Rock