Uvazeni domacine,
Ideja za zajednicki skup i druzenje clanova ovog foruma je ne dobra vec odlicna. Forum ima vec preko dve hiljade clanova sto je vise nego dovoljno da se bude optimista oko odziva clanstva i prisustva druzenju.
Sto se tice mesta odrzavanja skupa moje je misljenje da bi to moralo biti u Novoj Varosi.Vi ste kao pokretac i domacin iz Nove Varosi tu je sve i zapocelo i red bi bilo i da se prvo druzenje forumasa tu i organizuje pa ko dosao dobrodosao. Tacno je da je to daleko ,recimo od Beograda, ali ovo je forum bredskoplaninskog pcelarenja pa ne ide da se skup organizuje negde u dolini i ravnici vec tamo gde mu je i mesto , na planini. Forumasi neka se organizuju pa po nekoliko njih jednim kolima, znaci druzenje i uz put.
Po pitanju vremena odrzavanja misljenja sam da prvi maj nije dobar datum.Clanovi foruma su vecinom ljudi srednjih godina i stariji a ovaj datum sluzi izmadju ostalog i da se okupi porodica,vide unucici , smanjice odziv zainteresovanih. To je i vreme ozbiljnog rada na pcelinjacima a nisu svima pcelinjaci pred kucom. Neki odgovarajuci jesenji ili prolecni dan kada nema mnogo posla je daleko prikladniji. Mozda bi bilo dobro odabrati nekog prikladnog sveca te ovaj skup i buduce organizovati kao slavu foruma. Prvi domacin bi bili naravno Vi a kasnije bi se domacini i organizatori menjali. Razmislite i o tome.
U svakom slucaju podrzavam ideju,spreman sam da ucestvujem i pomognem. Vama licno pozdrav i zahvalnost na korektnosti i domacinskoj atmosferi koju odrzavate na ovom forumu.
Pozdrav Rakovac.