Sto puta sam pao i ustao,sve lose se izdesavalo,nisam od onih koji padaju u depresiju.
slucaj prijavljen nadleznoj stanici ,iskrenood njih nema nikakve vajde,jer kad ih covek samo vidi onakve smotane debele i zadrigle u salo sta moze a da ne pomisli da tu hitrine nema.
Zakon postujem i procedure,ipak bih ovde naglasio jednog divnog coveka koji me je kontaktirao i ponudio svesrdnu pomoc.Zove se Rasa,policajac je po profesiji i clan komisije koju je SPOS napravio za borbu protiv ovakvih zlodela.
Na pcelinjaku pronadjene rukavice tacnije jedna,i jos ponesto,Sve sakupljeno snimljeno,ima i trafova.Jos jedna bitna stvar KAMERE od pumpe,kamere od kuce tacnije VILE koja j\gleda na pcelinjak,kao i kamere auto servisa NESA a onda kamere na raskrsnicama.
Videcemo sta je izaslo iz puta kao i registarski broj vozila.
U stalnom kontaktu sam i sa Vladom sreckovicem mojim prijateljem iz detinjstva inace zamenikom nacelnika 29 novembra.
Angazovani su jos neki ljudi kojima je stalo do mene i tu nece biti milosti.
Ako citas ove redove moj predlog je vrati gde si sta uzeo i kunem se pravicu se lud.ROK je do nedelje.Posle toga vise nista ne vazi juricemo se.
Drage kolege pcelari da nikoga ne izdvajam,hvala na utesnim recima.Zelim vam uspesno pcelarenje i reku meda .