Autor Tema: NEOPRAVDANI ZAHTEVI POJEDINIH ČLANOVA?  (Pročitano 8096 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
NEOPRAVDANI ZAHTEVI POJEDINIH ČLANOVA?
« poslato: Decembar 16, 2013, 10:25:00 »
Poštovani članovi Foruma Brdsko-planinsko pčelarenje.
Ovaj forum sam osnovao i fijnansiram ga isključivo radi pčelarskih tema i one čine osnovu tj. temelj svih poruka
koje članstvo piše!
Dozvolio sam i Smešnu stranu foruma zarad opuštanja i veselije atmosvere, naravno uz pristojne poruke radi mladih devojaka i dama pčelarica, koje su članovi, a njih je sada preko 30 ovde na forumu.

Međutim pojedinci žarko žele da mi implementiraju i teme koje nisu pčelarske kao naprimer Statut Spos-a, ponašanje urednika na forumu Spos-a, tamošnje nepravde, ovakve ili onakve i sijaset drugih stvari!?

Ne mogu da poverujem da ti pojedinci nisu ništa od apsolutne većine naših članova naučili da je ovo samo i samo pčelarski forum!
Svi oni koji žele da se ovde obračunavaju sa forumom Spos-a ili sa njihovim urednicima, moraju jednom za uvek (naravno dok su ovde članovi), shvatiti da ja to nikada neću dozvoliti, zbog 99%-tnog mirnog članstva koje je ovde zarad pčelarski tema.

Gde bismo otišli kada bih se ja revanširao za sve ono što su mi besomučno i podlo, egolaterični i egoistični pojedinci učinili na forumu Spos-a, bez trunke validnog dokaza!?
Ali ja to ne želim ovde da radim jer vrlo poštujem naše članstvo i duboko sam zahvalan a i ponosan što je ovaj sajt protkan pčelarima svih nacionalnosti, pa mi je kao glavnom i odgvoronom uredniku velika čast a Bogami jedinog i velika dogovornost za kvalitet i sadržaj poruka ovde pisanih.

Dakle, molim članove da mi ne šalju privatne poruke tog sadržaja (da ja tobož odobrim otvaranje novih tema vezanih za takva pisanja), jer jednostvano o tome ovde ne može da se piše.
Imaju za to drugi forumi i sajtovi.

Ja sam nažalost ovde i u PP, doživeo i da mi se napiše da zarad velikog broja članstva tolerišem i tobož nestručna pisanja Jankovića, pa Miloš Milosavljević više ovde ne piše što ga nisam zaštito od Brnde Ivana (majko Božija), pa Sveto Stevanović (iako ga vrlo često vidim na ovom forumu kao čitaoca), naljuti se i ne piše više što ga upozorih da ne vezuje ovaj sajt sa sajtom Voja (čiji sam član)... i mnogo drugih stvari ali moram potsetiti sve kolege članove da ja vodim računa o miru, toleranciji i bilo kojoj vrsti vređanja na nacionalnoj, verskoj  ili nedaj Bože porodičnoj osnovi a sva druga pisanja su autorska prava članstva pa izvolte vodite konstruktiovne rasprave, branite svoje tehnike rada i stavove (gde ću i ja učestvovati),  a ne da ja budem i tu sudija!?
Želja mioje da se ovaj forum u internet prezentacijama i pčelarskom svetu prepoznaje po autohtonosti i izražavanju mišljenja kao i pisanju iskustvava njegovog članstva sa manjim citiranjem ili navođenjem drugih izvora informacija (samo kada je neophodno), jer prepisivačka politika nema svrhu i ne vodi kvalitetu!

Pozdrav svim članovima foruma sa željom da vam svakodnevni boravak na njemu bude zadovoljstvo i uz jutranju kaficu (kako mi mnogi pišu da ga tada čitaju), bude prijatno sa temama koje provejavaju pozitivnom energijom a ne frustracijama i nekorisnim raspravama.

Ovaj forum se iz dana u dan vrlo uvećava članstvom iz raznih krajeva i destinacija, što nas čini kvalitetnijim i pčelsarski poželjnijim velikom broju gostiju i potencijalnom članstvu.

Živi mi i zdravi bili.

Đoko Zečević

Van mreže Todosić Nikola

• Larva
  • Član na forumu od: Feb 2012
  • Starost: 73
    • pcelarbnt
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Dračić, Valjevo 350m
Odg: NEOPRAVDANI ZAHTEVI POJEDINIH ČLANOVA?
« Odgovor #1 poslato: Decembar 16, 2013, 12:24:27 »
Domacine, podrzavam Vas stav "samo i samo pcelarski forum"!

Van mreže Hubert Valentin

• Lutka
  • Član na forumu od: Okt 2012
  • Starost: 34
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Bela Crkva, Kruščica 85 m-nv
« Odgovor #2 poslato: Decembar 16, 2013, 16:38:18 »
Ako ste rekli 1000% steupravu, i ja vas podrzavam naravno!

Hvala vam domacine na ovolikom trudu ovo sto Vi radite nije ni malo jednostavno i ni lako.
Mi smo vam zahvalni na tome "bar ja" sto mozemo da se druzimo, razmeljujemo iskustva itd... putem ovog foruma.
Prijateljstvo je najbolja nota u muzici zivota ♬

Van mreže Mihajlović Verica

• Urednik
  • Član na forumu od: Okt 2011
  • Starost: 62
  • Pol: Žena
  • Čuvaj se bijesa strpljivog čovjeka. – Džon Driden
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Doljevac n.v 195m; DB-50kom; pč.staž 20god
« Odgovor #3 poslato: Decembar 16, 2013, 20:14:25 »
Poštovani članovi Foruma Brdsko-planinsko pčelarenje.
.........poruke radi mladih devojaka i dama pčelarica, koje su članovi, a njih je sada preko 30 ovde na forumu..................i.t.d............i.t.d.......
..............Ne mogu da poverujem da ti pojedinci nisu ništa od apsolutne većine naših članova naučili da je ovo samo i samo pčelarski forum!
Svi oni koji žele da se ovde obračunavaju sa forumom Spos-a ili sa njihovim urednicima, moraju jednom za uvek (naravno dok su ovde članovi), shvatiti da ja to nikada neću dozvoliti, zbog 99%-tnog mirnog članstva koje je ovde zarad pčelarski tema......i.t.d...

....Ovaj forum se iz dana u dan vrlo uvećava članstvom iz raznih krajeva i destinacija, što nas čini kvalitetnijim i pčelsarski poželjnijim velikom broju gostiju i potencijalnom članstvu.

Živi mi i zdravi bili.

Đoko Zečević

Drage kolege , na temu “smešna strana foruma “ ja odavno ne svraćam zato što zaista ima mnogo nepristojnih i vulgarnih šala . Meni lično ne mogu da smetaju  jer ih i ne čitam više , ali daju vrlo ružnu sliku o našoj kulturi onima koji ih čitaju .Ja sam član i na drugim  Forumima u okruženju gde ima i  do 50 000 pčelara i pčelarki ali ovakvih “smešnih” šala nema , to niko neće da napiše  ali i ne dozvoljavaju pravilnici pa ako i neko napiše  urednici odmah brišu. Jedan nivo u komunikaci i kad se šalimo mora da se poštuje jer u svemu postoje  granice .

Što se Foruma SPOS-a tiče , svi koji smatraju da su povređeni u diskusijama a još uvek su članovi SPOS-a ili registrovani na SPOS-forum neka reše tamo .Ja svoje konflikte rešavam na forumu na kome su i nastali. Podršku ne tražim sa strane. Takođe nije lepo da svojim problemima sa drugih foruma opterećujete kolege pčelare koje apsolutno to ne zanima .

Ovo je pčelarski Forum , dajmo što više prostora za pisanje o pčelama i pčelarenju.Da svaki početnik , čitajući naša pisanja može da krene u pčelarske vode bez mentora . Kad već gubimo vid i krivimo kičme pored kompjutera daj bar da od toga  neko ima koristi.

Naša omladina kod privatnika radi za dnevnicu koja je = jednoj tegli meda .Pomognimo im da godišnje proizvedu 365 kg meda i budu sami sebi gazde . To je dobar početak ........

Srdačan pozdrav i ne zamerite mi na iskrenosti .

Van mreže Daniloski Blagoja - tajmistance

• Matica
  • Član na forumu od: Jan 2012
« Odgovor #4 poslato: Decembar 16, 2013, 20:27:15 »
И ја сам члан више форума,али неќу и не желим да се уплиќем у разноразне
коментаре,па коментар на коментара и тд,одвајкада су пчелари били остроумни
и паметни пре свега људи и домаќини,дајмо шансу добром из пчеларевих уста
немојмо мислити лоше,јер после умишљавања иде дело,највеќи грех је мисао
јер после мишљења долази и дело.Подржавам рад форума,баш овакав какав што је
 зато га и посеќујем,тако да мислим да све што је вишак кастрење је неминовно!
поздрав за домаќина форума,и тако настави!

Van mreže Janković Radoslav

• Matica
  • Član na forumu od: Mar 2013
  • Starost: 48
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Rogatica, Kovanj, 600 m / 1000 m
« Odgovor #5 poslato: Decembar 16, 2013, 20:30:01 »
U potpunosti podržavam sve što je napisao Đoko i ja sam član sposovog foruma ali ruku na crce ovdje na ovom forumu se osjećam komotnije iz razlogo što je bolja ekipa ne želim da omalovažim druge ali iskreno pišem da je ovo naj forum možda će me isključiti iz sposovog ako ovo pročitaju ,ali šta ću ja nemam dlake na jeziku i pišem što misli(ne bi mogao biti političar)

Van mreže Papić Admir

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Maj 2013
  • Starost: 45
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Sjenica, 1100 m
  • Tip košnice: LR 20 kom
« Odgovor #6 poslato: Decembar 17, 2013, 00:32:49 »
Svaka cast profesore!

Van mreže Kek Marko

• Larva
  • Član na forumu od: Okt 2012
  • Starost: 68
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Slovenija, Logatec, 30km JZ od Ljubljane, 570mnm
« Odgovor #7 poslato: Decembar 17, 2013, 08:43:19 »
Pčele, iskustva, pitanja, poštovanje, tolerancija.

Podržavam usmerenje foruma.

Van mreže Teofilović Nebojša

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Dec 2012
  • Starost: 76
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Resavica-380met. nadm. vis.
« Odgovor #8 poslato: Decembar 17, 2013, 14:46:32 »

Po meni,pravo domaćinski,gos. Zečeviću !

Van mreže Veličković Bojan

• Jaje
  • **
  • Član na forumu od: Okt 2011
  • Starost: 52
  • DB-10
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Lebane, sl. Popovce 324 mns
« Odgovor #9 poslato: Decembar 17, 2013, 18:12:50 »

Ovako i ja razmisljam .
Velickovic Bojan -Lebane
http://pcelarstvo-lebane.iz.rs/

Van mreže Ilinčić Zoran

• Larva
  • Član na forumu od: Dec 2012
  • Starost: 50
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Doboj, Lipac 130m
« Odgovor #10 poslato: Decembar 17, 2013, 21:08:51 »
Velika podrška i priznanje na svesrdnom zalaganju za funkcionisanje foruma.

Van mreže Lakićević Jovan

• Lutka
  • Član na forumu od: Sep 2013
  • Starost: 53
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Fruška Gora,Čortanovci 192 m
« Odgovor #11 poslato: Decembar 17, 2013, 21:57:20 »

Ovako i ja razmisljam.

Pridružujem se!!!
Pozdrav sa 192 mNv 45° 9.446', 20° 0.700'
 sa obronaka Fruške Gore iz Čortanovaca
             "Fruškogorski Meda"