Poštovani članovi Foruma Brdsko-planinsko pčelarenje.
Ovaj forum sam osnovao i fijnansiram ga isključivo radi pčelarskih tema i one čine osnovu tj. temelj svih poruka
koje članstvo piše!
Dozvolio sam i Smešnu stranu foruma zarad opuštanja i veselije atmosvere, naravno uz pristojne poruke radi mladih devojaka i dama pčelarica, koje su članovi, a njih je sada preko 30 ovde na forumu.
Međutim pojedinci žarko žele da mi implementiraju i teme koje nisu pčelarske kao naprimer Statut Spos-a, ponašanje urednika na forumu Spos-a, tamošnje nepravde, ovakve ili onakve i sijaset drugih stvari!?
Ne mogu da poverujem da ti pojedinci nisu ništa od apsolutne većine naših članova naučili da je ovo samo i samo pčelarski forum!
Svi oni koji žele da se ovde obračunavaju sa forumom Spos-a ili sa njihovim urednicima, moraju jednom za uvek (naravno dok su ovde članovi), shvatiti da ja to nikada neću dozvoliti, zbog 99%-tnog mirnog članstva koje je ovde zarad pčelarski tema.
Gde bismo otišli kada bih se ja revanširao za sve ono što su mi besomučno i podlo, egolaterični i egoistični pojedinci učinili na forumu Spos-a, bez trunke validnog dokaza!?
Ali ja to ne želim ovde da radim jer vrlo poštujem naše članstvo i duboko sam zahvalan a i ponosan što je ovaj sajt protkan pčelarima svih nacionalnosti, pa mi je kao glavnom i odgvoronom uredniku velika čast a Bogami jedinog i velika dogovornost za kvalitet i sadržaj poruka ovde pisanih.
Dakle, molim članove da mi ne šalju privatne poruke tog sadržaja (da ja tobož odobrim otvaranje novih tema vezanih za takva pisanja), jer jednostvano o tome ovde ne može da se piše.
Imaju za to drugi forumi i sajtovi.
Ja sam nažalost ovde i u PP, doživeo i da mi se napiše da zarad velikog broja članstva tolerišem i tobož nestručna pisanja Jankovića, pa Miloš Milosavljević više ovde ne piše što ga nisam zaštito od Brnde Ivana (majko Božija), pa Sveto Stevanović (iako ga vrlo često vidim na ovom forumu kao čitaoca), naljuti se i ne piše više što ga upozorih da ne vezuje ovaj sajt sa sajtom Voja (čiji sam član)... i mnogo drugih stvari ali moram potsetiti sve kolege članove da ja vodim računa o miru, toleranciji i bilo kojoj vrsti vređanja na nacionalnoj, verskoj ili nedaj Bože porodičnoj osnovi a sva druga pisanja su autorska prava članstva pa izvolte vodite konstruktiovne rasprave, branite svoje tehnike rada i stavove (gde ću i ja učestvovati), a ne da ja budem i tu sudija!?
Želja mioje da se ovaj forum u internet prezentacijama i pčelarskom svetu prepoznaje po autohtonosti i izražavanju mišljenja kao i pisanju iskustvava njegovog članstva sa manjim citiranjem ili navođenjem drugih izvora informacija (samo kada je neophodno), jer prepisivačka politika nema svrhu i ne vodi kvalitetu!
Pozdrav svim članovima foruma sa željom da vam svakodnevni boravak na njemu bude zadovoljstvo i uz jutranju kaficu (kako mi mnogi pišu da ga tada čitaju), bude prijatno sa temama koje provejavaju pozitivnom energijom a ne frustracijama i nekorisnim raspravama.
Ovaj forum se iz dana u dan vrlo uvećava članstvom iz raznih krajeva i destinacija, što nas čini kvalitetnijim i pčelsarski poželjnijim velikom broju gostiju i potencijalnom članstvu.
Živi mi i zdravi bili.
Đoko Zečević