Svaka cast Vama Rade, emisiju cemo pogledati sigurno, a golege sa foruma neka pogledaju i ovaj prilog o tom poznatom novinaru :
Bez obzira na partijske pripadnosti (to na ovom sajtu nije bitno), ovi momci su bili superiorni i vrlo ubedljivi a g. Zaharije i Doktor
su bili tanki sa argumentima kojima brane GMO proizvode!
Rade, svaka čast za intervju sa g. Trnavčevićem, ali on sa ovakvim stavovima ne donosi ničega dobroga našim (ako Bog dadne i tvojim), unucima i naslednicima a bogami ništa dobro ni našim pčelama!?
No, ova tema treba da bude u delu ostale teme u ili van pčelarstva pa ćemo je tamo i premestiti!
E moj Djoko kakav Zaharije pa on voda po Srbiji predstavnike Monsanta ,naravno pod izgovorom da se cuje i druga strana
price.Kakva druga strana pa samo nam jos to fali ,ionako smo dokosureni da nema dalje.
Ko god da je na vlasti sa njom se nije rodio vec ga je narod tu doveo .To uslovljavanje od EU je cista glupost ,nigde nepise da moramo
tamo .Pametnije je okretati se na druge strane i nuditi hranu onima koji nemiogu da je proizvode Africkim zemljama ,Rusiji ,Kini....
Svi navalili EU kao da je to sada neki ideal na kraju sta mi njima da ponudimo kad smo goli ko pistolji -jedino da nas okupiraju kao jevtinu koloniju i dovucemo ovo zlo na svoje
njive i trujemo svoju decu.
Za sve postoji hocu i necu i stav.Ako ceo svet vapi za zdravom hranom a znamo da smo industrijski zaostali a samim tim i nezagadjeni iskoristimo tu svoju manu kao
prednost i proizvodimo ZLATO umesto smeca.
Nas problem su predstavnici koji sapucu kad prenose nase stavove i cuvaju svoja dupeta za licne interese kad se to bude promenilo
sve ce biti kako valja.
Zar nije interes i te Evrope da ima OAZU zdrave hrane?Kao i u svemu nas problem je propaganda i reklama,uvek kasnimo i uvek nam je potreban
neko sa strane sa instrukcijama i naredbama.Ili ce opet neko zgrnuti pare jer znamo da ovi giganti rade sve kako bi se sirili i povecavali svoja podrucja pod zasadima GMO.Na kraju njima trebaju i siromasni koji
ce to jesti jer te proizvode koristi iskljucivo sirotinja i u njihovim zemljama.Bogati jedu zdravo.Pa posto njihova VIP populacija zudi za zdravom hranom i nepita sta kosta zar nije
nas ideal da im mi to proizvedemo i prodamo.
Za ovakav korak je potrebno malo reklame i izvoz .
Mislite o tome.