Šta napisati, šta reći!
Čačak i Čačanski pčelari su za divljenje!
Slušati nekoga DEVET puta a onakav aplauz kakav se sinoć nakon predavanja desio je za pamćenje!
Dakle, u sali je bilo mnogo sedih glava koji su prisustvovali na svih mojih devet predavanja za proteklig 11 godina!
I opet aplauz...i to vrlo dugačak!
Hvala vam dragi prijatelji, drage kolege iz Čačka i okoline!
Susret sa Čačanima je uvek za mene ushićenje i radost a sinoć sam imao veliko zadovoljstvo da predavanju prisusutvuje i čovek koji živi hiljadama kilometara daleko od Čačka!
To je moj prijatelj Petar Ribič o kome sam ovde na forumu pisao jesenas (
http://brdsko-planinskopcelarenje.com/forum/index.php?topic=1997.45), čije prisustvo me veoma obradovalo što nisam krio pred Čačanima!
Naime, Petar je poslom došao iz Kanade u Sremsku Mitrovicu, javio mi se a kada sam ga obavestio da držim predavanje u Čačku, ni sanjao nisam da će doći da se vidimo i da odsluša predavanje!
Nije mu bilo daleko Sr. Mitrovica -Čačak!?
Poseban kuriozitet bio je stisak ruke poznatog pčelara, Momčila Zarubice (90 godina), iz drugog udruženja "Čačanska pčela" i reči koje mi odzvanjaju i sada u ušima: "Hvala ti Đoko, bio si odličan a veruj mi čuo sam i puno novih stvari iz pčelarstva"!
Da li je bila kutroazija ili istina, neznam ali prijalo je svakako kada pohvala dođe od doajena Čačanskog pčelarstva!
Tu su bili i Vučko Radojičić predsednik drugog Udruženja, Milijan Trifunović sa kolegama iz Gornjeg Milanovca i drugi!
Da, kolege su radi da dođu opet kod mene na Zlatar (bili 16.06.2012 godine), pa sam sa zadovoljstvom prihvatio njihovu želju za jun mesec ako od Boga zdravlja bude!
Veliko hvala kolegi Draganu na objavi i kometaru, a nadam se da ćemo se opet kod mene družiti na Zlataru!
Sinoć mi se telefonom javiše Milun Mandić (predavač) i Radisav Krunić i izviniše zbog sprečenosti da prisustvuju predavanju!
Na žalost ne videh Aleksandra i Miloša na predavanju ili su bili pa mi se ne javiše?
Živeli dragi Čačani!
Priložene datoteke:
1. Govori Dušan Kukić o nekim aktivnostima Udruženja i najavljuje predavača
2. Sala sa slušaocima
3. Među slušaosima i Petar Ribič
4. Sa Petrom u sali za sjećanje