Sada sasvim sigurno mogu napisati, dragi Prijatelji.
Veliko zadovoljstvo mi je bilo ponovo se naći sa vama na Plama, među dobrim kolegama.
Ovo je moje ČETVRTO predavanje od 28.04.2012. godine Paljanskim pčelarima!
Organizacja savršena (a i kako ne bi bila kada je tu sekretar Momo Ćosović - video tehnika, sala, smeštaj, hrana, večernje druženje), kolege veoma pažljive!
Ovo predavanje je bilo zaista dugačko (ravno 120 minuta), a da se u sali maltene "ni muva nije čula", iako sam
nakon jednog sata predložio pauzu jer sam zapazio kolegu Koja Kusmuka iz Mokrog, kako cigaretu "mazi" u rukama, ali su pčelari odbili pauzu?
Zaista sebe nisam štedeo i pokušao sam (pedagoški), da primerima iz praktičnog pčelarstva zainteresujem i unesem dodatni motiv za pažnju i isčekivanja, šta ću dalje govoriti?
Ono što je poseban kuriozitet jeste da Paljansko udruženje ima dosta mladih ljudi i dama pčelarica!
Zaista sa radošću mogu reći da sam se osećao kao među najrođenijima.
Moja radost će biti mnogo veća ako je zaista istina ono što su kolege Momo Ćosović i Momo Blagojević napisali?
Sa moje strane sam obećao da će zimus imati jedno gratis predavanje od mene.
Kolega Momo, bili ste zaista domaćini (kao i prethodnih predavanja), za čistu desetku, a što se tiče "vannastvanih aktivnosti", i one polako postaju sporedne, ko bi ga znao zbog čega, ali valjda je to zbog "puste" mladosti!?!?!?
Šta ti generacijo misliš o tome?
Pozdrav za Pale.
p.s. nadam se da ću jednu priču o vama napisati u našem Pčelaru, zaslužili ste to, pogotovo što je trenutno
16 članova SPOS sa Pala!