Autor Tema: Drustvo pcelara ''Ivanjica '' Ivanjica  (Pročitano 6645 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Pantović Mirko

• Larva
  • Član na forumu od: Avg 2011
  • Starost: 64
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Ivanjica, oko 400m NV
Drustvo pcelara ''Ivanjica '' Ivanjica
« poslato: April 01, 2012, 18:22:53 »
Uz prisustvo svojih clanova kao i gostiju iz Arilja,Nove Varosi,Cacka,Gornjeg Milanovca DP''Ivanjica''iz Ivanjice odrzalo je 1. 04.2012.god. svoju redovnu skupstinu.Skupstina je protekla u radnoj i svecanoj atmosferi.Posle radnog dela urucena su priznanja nasim zasluznim pcelarima.Nakon toga je prof. Djoko Zecevic iz Nove Varosi odrzao predivno predavanje na temu''Razvoj pcelinjih zajednica u prlecnom periodu''sto su pcelari sa paznjom pratili jer je tema prava u pravo vreme.Daca Dramlic je prikazao par svojih filmova iz oblasti pcelarstva.Normalno druzenje se nastavilo i kasnije jer kad se pcelari skupe nikad dosta vremena da se promene misjenja i iskustva u vezi pcelarstva.

Van mreže Stepanović Dejan

• Matica
  • Član na forumu od: Jul 2011
  • Starost: 51
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kovacevac 250 m
  • Tip košnice: LR
Odg: Drustvo pcelara ''Ivanjica '' Ivanjica
« Odgovor #1 poslato: April 01, 2012, 18:39:18 »
Sve cestitke kolegama na odrzanoj skupstini i predavanju.Nas Djoko je kao predavac nagrada za usi i um pcelara.
Zelim vam od srca puno sloge i uspeha i svima mednu i uspesnu pcelarsku godinu.
Ko drugome jamu kopa fizicki je radnik.

Van mreže Pantović Mirko

• Larva
« Odgovor #2 poslato: April 01, 2012, 18:42:55 »
Evo i nekoliko slika sa skupstine

Van mreže Pantović Mirko

• Larva
« Odgovor #3 poslato: April 01, 2012, 18:52:27 »
Jos neka....

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #4 poslato: April 03, 2012, 21:23:22 »
Hvala kolega Mirko na lepim rečima iz Ivanjice.
Zaista sam oduševljen što sam se po četvrti put družio sa meni dragim komšijama pčelarima Ivanjice.
Milsim na moja predavanja, inače sam bio njihov gost mnogo puta!
Lepo je bilo biti u sali u kojoj nije bilo mesta za sedenje pa su neki stajali?
Evo i nekoliko sličica sa nedeljnog druženja.

Na trećoj su za vreme druženja u Lovačkom domu kolege:
Aleksić, predsednik pčelara, Milićević sa Golije, predsednik Skupštine, Deda Luković, moja malenkost,
Maričić, bivši predsednik Ivanjičkih pčelara, Risto Dabović sa Javora i Dragan Divac.
Na četvrtoj slici su Luković Slobodan - naš Deda, Aleksić Aco, Zečević Đoko i Milićević Bogoljub

Pozdrav Kolegama

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
« Odgovor #5 poslato: April 18, 2017, 08:26:08 »
Listam i gledam teme i poruke pa razmišljam kako vreme i događaji mogu čoveka promeniti!?
Naime, naš dragi član koji je uvek pisao izveštaje sa svih značajnijih događaja u ovom društvu (DP Ivanica), Mirko Pantović,
više se ne oglašava!?
Čini mi se da je razlog što je Mirko sada predsednik društva i forum mu je u trećem planu!
Ali i ja sam nekada bio predsednik Društva pčelara pa Asocijacije i član raznih komisija pa je bilo uvek vremena za pisanje!
Nadam se da nam uvaženi Predsednik nije ljut a da će ga Ranđo, Grade i Deda "bagovoriti" da nešto napiše!

Evo jedne sličice sa mog predavanja u Ivanjici iz 2012. godine gde kolega Mirko pažljivo prati svaku moju izgovorenu reč!

Pozdrav Mirku, predsedniku i kolegama iz Ivanjice!

Van mreže Randjić Miodrag

• Larva
  • Starost: 78
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kušići: 1000m, Lisa: 400m
  • Tip košnice: LR
« Odgovor #6 poslato: April 18, 2017, 22:04:04 »

Prijatelju DJoko, ništa ne vredi, nema ništa od "banovanja" Lakse je našim političarima da dodju do Američkok predsednika Trampa, nego nama do našeg predsednika DJeda Trampa. Da bi nas primio na razgovor moramo najmanje mesec dana unapred da se prijavimo. Od kako se ustoličio u predsedničku fotelju, mi izguibismo vrsnog pčelara i dobrog prijatelja. ;) :D

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
« Odgovor #7 poslato: April 18, 2017, 23:26:00 »

Prijatelju DJoko, ništa ne vredi, nema ništa od "banovanja" Lakse je našim političarima da dodju do Američkok predsednika Trampa, nego nama do našeg predsednika DJeda Trampa. Da bi nas primio na razgovor moramo najmanje mesec dana unapred da se prijavimo. Od kako se ustoličio u predsedničku fotelju, mi izguibismo vrsnog pčelara i dobrog prijatelja. ;) :D
Eto šta ti je "vlast" moj prijatelju Ranđo :D >:(

Van mreže Tomicevic Blagomir-Grade

• Matica
  • Član na forumu od: Jan 2012
  • Starost: 78
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Golija 1300M.
« Odgovor #8 poslato: April 19, 2017, 17:32:24 »
Etoti šta je vlast organizovao predavanje samo za sebe,vidiš da je sebičnjak. :-* :-* :-*

Van mreže Stevanović Saša-Stefo

• Pčela
  • Član na forumu od: Mar 2014
  • Starost: 56
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kraljevo, Vrdila 200
  • Tip košnice: DB-10
« Odgovor #9 poslato: April 19, 2017, 17:51:10 »
Etoti šta je vlast organizovao predavanje samo za sebe,vidiš da je sebičnjak. :-* :-* :-*
Pa mnogo galamite za vreme predavanja a covek tanak na usima ,ne moze da cuje od vas.Ovako upija svaku rec.

Van mreže Pantović Mirko

• Larva
« Odgovor #10 poslato: April 19, 2017, 19:23:25 »
Pa ljudi znate li vi koliko predsednici imaju posla i obaveza.Lako je pčelarima "DOKOLIČARIMA" da ćaskaju po forumima a pogotovu Ranđu i Gradu.Vidiš Đole da ni tvoj predsednik Dragan nema vremena da piše  a kamoli mi dalji.Čim nas smene na izborima ili nekim pučom  a možda i udarom, eto nas opet sa vama pčelarima. :) :) :) :) :)

Van mreže Pantović Mirko

• Larva
« Odgovor #11 poslato: Februar 20, 2018, 21:36:43 »
U subotu 17. februara 2018.god.DP "IVNJICA" održalo je svoju redovnu godišnju skupštinu.Uz prisustvo gostiju iz Jagodine ,Nove Varoši,Užica,Požege,Priboja,Čačka,Gornjeg Milanovca,Rače kragujevačke,Lučana,Arilja na kraju radnog dela skupštine dodeljena su priznanja SPOSa članovima društva koji su ih svojim radom u prethodnom periodu zaslužili.Po završetku rada skupštine zanimljivo predavanje iz pčelarstva održao je pčelar praktičar Savo Tadić iz Stanišića .Druženje sa gostima nastavljeno je na zajedničkom ručku.

Van mreže Pantović Mirko

• Larva
« Odgovor #12 poslato: Februar 20, 2018, 21:47:32 »
Još nekoliko slika sa skupštine iz Ivanjice.Za sve slike sa skupštine "kriv" je naš legendarni Deda Slobo aktivan u svemu uprkos godinama.Mlađi pčelari stvarno imaju na koga da se ugledaju ali na žalost većina izgleda ima mnogo prečih poslova od pčelarstva pa ih na skupštini nije ni bilo.

Van mreže Stevanović Saša-Stefo

• Pčela
  • Član na forumu od: Mar 2014
  • Starost: 56
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kraljevo, Vrdila 200
  • Tip košnice: DB-10
« Odgovor #13 poslato: Februar 20, 2018, 22:11:31 »
Još nekoliko slika sa skupštine iz Ivanjice.Za sve slike sa skupštine "kriv" je naš legendarni Deda Slobo aktivan u svemu uprkos godinama.Mlađi pčelari stvarno imaju na koga da se ugledaju ali na žalost većina izgleda ima mnogo prečih poslova od pčelarstva pa ih na skupštini nije ni bilo.
Pa mladi verovatno rade ono sto su i stariji dok su bili mladji,a stariji su tu da pametuju .Sala malo mada...Nekad udjem u neku diskusiju sa svojom decom pa uhvatim sam sebe kako pametujem a i sam sam to isto radio kad sam bio njihovih godina.Pa se nekad i sam ujedem za jezik.
Ima i u Kraljevu takodje tradicionalan skup poznat kao zanatska slava i obelezava se na Sveta tri jerarha.Ranijih godina gotovo sve zanatlije su se sakupljeli taj dan .Ali dosla neka druga vremena i retko ko od mladjih zanatlija da to praktikuje pa su svi izgledi da ce vremenom i to preci u zaborav.