Autor Tema: MENI DRAGE ČESTITKE ZA 79. ROĐENDAN  (Pročitano 160 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
MENI DRAGE ČESTITKE ZA 79. ROĐENDAN
« poslato: Jul 17, 2026, 20:23:11 »
Evo nekoliko poruka za moj 79. riđndan 17.07.2026. godine!
.....................................................................

Blagojce Najdovski...Veles...Makedonija
Djole sretan rodjendan zivio mi sto godina. Kazu Nije važno koliko godina imaš u životu, već koliko života imaš u tim godinama a ti druze si ziva pcelarska legenda a Legende ne stare. One postaju bolje i mudrije. Да ми бидеш зрав и жив Другарче мое.

Djoko Zecevic
Hvala Blaško moj drugar, moj VELIKI prijatelju, legendo Makedonskog a i Balkanskog pčelarstva! Ponosan sam što te imam za prijatelja a tvoje inovacije i ideje su meni nadahnuće da nastavim i u ovim godinama da delim moje iskustvo mlađanim kolegama...naravno onima koji to žele!

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Odg: MENI DRAGE ČESTITKE ZA 79. ROĐENDAN
« Odgovor #1 poslato: Jul 25, 2026, 08:16:23 »
Moj prijatelj Blagojče koga po narodski iz milošte oslovljavam sa Blaško, uputio mi je slikovnu
poruku za moj 79. rođendan!
Još jednom hvala dobri moj Blaško uz najbolje želje za svaki uspeh i sreću tvoju, kako ličnu tako
i porodičnu.
Malo je kolega i ljudi koji su mislili da mi na ovakav način ukažu čast da me cene i poštuju, jer kroz
ovakve poteze oseća se i dubina prijateljstva koje danas veoma vredi jer pamtim davno pročitanu
izreku:
"Sva blaga ovog sveta, dao bih za diobrog orijatelja" - Wolter!