Имам задовољство да најавим велику предавачку "турнеју" у Македонији и Бугарској. Ово је мој ЧЕТВРТИ наступ пред пчеларима Македоније а 15 градова и удружења, плус 2 у Бугарској, биће круна мог двадесетогодишњег предавачког стажа као официјелни предавач Савеза Пчеларских Организација Србије (СПОС)! Велику захвалност дугујем свим Председницима македонских Здружениа а посебно мом пријатељу Мр Благојчету Најдовском који је уложио огромне напоре да се ова "турнеја" оствари а и за одлазак на сајам у Солун. Захваљујем се Благојчету и Ђорђију Андонову на вољи да буду преводиоци у Бугарској. Радујем се сусретима са драгим пријатељима!
Прво предавање је Скопље 23.01.2024. године а завршно Тетово 06.02.2024. године.
Večeras sam u Nišu kod šuraka na konaku a sutra putujem za Skopje ali sam dobio poziv za još jedno predavanje u Makedoniji. Sada ih je ukupno 15 Makedonija i 2 u Bugarskoj, što čini 17 predavanja.
Predavanje ću održati u Bitolju ali na žalost nije kod mog poštovanog kuma Mendea već kod drugog velikog Udruženja tj. kod Aleksandra Spaseskog - Marriovsko Pelagonijski Pčelari.
Hvala kolega Aleksandre na pozivu.
Pozdrav kolegama članovioma foruma BPP!