Punih 18 godina predavač sam SPOS a po prvi puta u Lajkovcu!
Naime, ranije nisam imao simpatije tadašnjeg predsednika iako smo bili tobožnji prijatelji!?
Međutim sadašnji predsednik Društva Predrag Kovačević zvao me još jesenas da na njihovu izložbu 19. marta održim predavanje.
Ono što me oduševilo jeste da je u Varošici koja broji kako Peđa reče oko 40 članova
na predavanju bilo oko 80!!!
Bilo je gostiju iz Zrenjanina, Arilja, Barajeva, Uba, Beograda...
Predavanju su prisustvovali pčelarksoj javnosti dobro poznati pčelari, Mileta Marković i Marko Mirić!
Na kraju predavanja postavljena su mnoga pitanja a jedno od njih je i Markovo uz Miletinu želju da on "nešto" objani prisutnima!
Ovdašnji pčelar Zoran Dragićević javno je pred svima izrekao da do sada BOLJE predavanje nije odslušao ovde u Lajkovcu?
Hvala mu na tome a dugi aplauz na kraju predavanja bio je verovatno razlog kolegine tvrdnje.
Predavanju je prisustvovao i naš član foruma iz KANADE tj. grada Edmontona, Petar Ribić koji je bio moj gost.
Druženje za svečani ručak uz muziku na kojoj zapeva kolega iz Zrenjanina Milan Bogunović, bilo je za nezaborav.
Veliku zahvalnost i visoku korektnost dugujem kolegi Predragu Kovačeviću ne samo na pozivu već celokupnom pažnjom koju mi je ukazao.