Autor Tema: slučajni susret članova foruma  (Pročitano 860 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Lazić Ranko

• Larva
  • Član na forumu od: Okt 2020
  • Starost: 52
  • Pol: Muškarac
  • #theranchilobeekeeper
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Selo Šetići, Zvornik 246m,Krstići,Tršić,Zvornik 290m
  • Tip košnice: Lr+ farad(kao polunastavak)
slučajni susret članova foruma
« poslato: Jul 11, 2022, 11:12:55 »
Juče,osmog jula u Gornjem Dobriću,kod kuće Petra Petrovića Lozničkog slikara,vajara,pesnika,pisca... dešavala se promocija njegove nove knjige ,,Kazivanja",kojoj i ja prisustvovah.Po dolasku pozdravih prisutne i upoznah se sa onima koje do tada nisam sretao.Tako upoznah i Vladana Jakovljevića  (našeg člana),koga u prvi mah nisam prepoznao,ali minut kasnije da li zbog njegove slike na forumu ili njegovog velikog angažovanja oko Rio Tinta,u svakom slučaju zbog njegoe bujne frizure svatih ko je.Naš domaćin pisac Petar Petrović je takođe pčelarsa petnaestak DB društava ali kako reče nije član ovog našeg foruma,Nakon promocije a potom i priređenog ručka,članovi kluba pisaca ,,Vukovo pero" iz Loznice provedoše veče u ugodnom druženju i razgovoru.Sa prvim mrakom vratih se kući ,prijatno iznenađen što sretoh Vladana kog i ovom prilikom pozdravljam.
Life on earth is expensive, but it still includes a free trip around the sun.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Odg: slučajni susret članova foruma
« Odgovor #1 poslato: Jul 11, 2022, 23:29:19 »
Kolega Ranko,
Drago mi je da si se sreo sa Vladanom koga sam video na sajmu zimus!
Da, on je naš član od 24.11.2013. godine a poslednji put je bio na našem forumu 24.03.2016. godine
nakon mog predavanja u Loznici gde smo se družili!
Napisao je ukupno 9 poruka tj. komentara za dve i nešto jače godine kada je bio aktivan na našem forumu!?
Vidim da je jako zauzet i vrlo, vrlo brine o budućnosti naroda!
« Poslednja izmena: Jul 12, 2022, 07:44:53 od strane admin »