Autor Tema: NIJE VALJDA GREHOTA POHVALITI SE?  (Pročitano 4693 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sremčević T Miroslav

• Lutka
  • Član na forumu od: Dec 2014
  • Starost: 39
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Čačak-Petnica,400 m.n.v
  • Tip košnice: db 10
Odg: NIJE VALJDA GREHOTA POHVALITI SE?
« Odgovor #15 poslato: Februar 20, 2020, 18:27:20 »
Prikljucujem se cestitkama, lep tekst, svaka čast, da bude još puno tih na kojima će biti potrebne merdevinice.  ;D

Van mreže Pavlov Dragi

• Matica
  • Član na forumu od: Feb 2013
  • Starost: 69
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Demir Kapija, Došnica, 174 mnv
« Odgovor #16 poslato: Februar 20, 2020, 19:01:16 »
Čestitke profesore, odličan tekst.
Duga tradicija o kojoj i te kako treba da se čuje i priča, i treba da se ponosite svime što ste u životu uradili, a posebno u pčelarstvu.

Van mreže Buzej Nebojša

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Nov 2017
  • Starost: 61
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Slatina 380m
« Odgovor #17 poslato: Februar 20, 2020, 19:55:20 »
U ime Drustva pčelara "Slatina", Bor i svoje lično ime, najtoplije se zahvaljujem prof Djoki Zećeviću na izdvojenom vremenu da bude organizator i domaćin pedeset pčelara, pčelarske ekskurzije puna 2 dana na Zlataru u julu 2019.g.
Naime, Zečević je planirao i organizovao naš doćek u Novoj Varoši, obilazak te Varoši, odlazak na predivno Zlatarsko jezero, gde smo dugo posmatrali beloglave supove, ciji je ovo rezervat drugi po važnosti u celoj Evropi.
Organizovao nam je vrlo povoljno, a kvalitetno prenoćište na Zlataru, sa čime smo svi veoma zadovoljni.
Sledećeg dana, ugostio nas je u svom Domu, gde smo razgledali njegovu Pčelarsku kuću sa izložbenom stalnom postavnkom, njegove pcelinjke i upoznali se sa njegovim nacinom pcelarenja. Zatim nam je priredio bogatu trpezu sa zlatarskim specijalitetima koju cemo veoma dugo pamtiti i rado se sećati.
Sledeća destinacija bila je poseta Manasitru "Mileseva" u obliznjem Prijepolju, gde smo ostali puna 2 sata, a mnogi prvi put od nas.

Na nasoj pčelarskoj izlozbi u okviru Veliko gospojinskih svecnosti, prof Djoko Zecevic je odrzao izvanredno pcelarsko predavanje kome je prisustvovalo oko 100 pčelara.

Hvala Profesore na svemu. Slatinjani nikad neće moći da ti se oduže za organizaciju dva nezaboravna dana na Zlataru i gostoprimstvo u Vašem toplom domu.

Nebojsa Buzej, predsednik DP Slatina

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #18 poslato: Februar 24, 2020, 10:22:49 »
Dragi prijetlji, svi vi koji ste komentarisali a i drugi koji su pogledali temu i post, hvala vam od srca!
Velika mi je želja da vam svima stisnem ruku u znak pažnje da napišete poruku u vidu čestitke, želja a i komentara.
Danas već vidim da je (bar meni znano), osam što novina, što portala - sajtova, što Tv objavilo tekst iz Politike a AgroTV je prenela i moj uživo komentar sa predavanja u vidu pčelarskih saveta!
Veoma sam ponosan što (iako živim jako daleko od svih većih centara i zbivanja, pa i pčelarskih), novinari i ljudi koji nemaju trunku ljubomore, prenose moje poruke mlađariji i početnicima a bogami i Građanima (perga), kao i saznanje da će to ostati trajno zapisano iza mene!

A sada nešto pojedinačno:
Druže Žiko, vremena se izmenila i u cenama pa otuda računica za 425 odnosno 427 (bila greška novinara), evra i nije nerealna!
Evo na kraju slajda sa mog predavanja u Školi pčelarstva koju je finansiralo Ministarstvo omladine i sporta Srbije održanog u Prijepolju po drugi put (Škola za početnike)!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nenade, na žalost čovek se sam kvari jer sam mišljenja da ga niko ne može pokvariti koliko on sam sebe!
Veruj mi ne šalim se.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Milane, hvala ti što si našao snage da izjaviš da ti je ovaj naš forum Mentor 2.
To je pohvala ne samo forumu već i meni zadovoljstvo da sam u nečemu uspeo a to je što sam osnovao ovaj sajt i učlanio brojne pčelare koji itekako imaju iskustva i znanja (pišu o tome na forumu), pa otuda sam i na njih jako ponosan.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rade, tako je sve su to mesta na kojima čovek piše i ostavlja tragove! Ali ne mogu svi pisati za časopis već eto postoji mogućnost da svi iskoriste ovaj naš forum i zapišu ono što mogu  pročitati svi koji to žele!
Ja sam oprezno napisao naslov ove teme sa bojažnošću da ne postanem dosadan jer previše isticanja sebe kroz poruke kao na primer, ja pisao, ja objavio, ja održao, ja imam, često ,ljudima i zasmeta!
No, mi se svi virtuelno (naravno poneko i lično), pozanjemo pa sam sebi kao domaćin dao za pravo da ovo objavim, rizikujući da se poneko i naljuti!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nebojša, javno si izrekao da je bilo 150 stolica a sada u poruci pišeš oko 100 pčelara!?
Da slučajno nisi Kume pogrešio a možda ti je i Marina pisala poruku...hahahaaa
Ovo samo kao informacija jer si više puta izjavio drugačije?

Još jednom veliko hvala, uz moju poruku koja glasi: vašim porodicama, pčelicama a i vama svima sve od srca najbolje!

Domaćin foruma!

Van mreže Brkić Saša

• Larva
  • Član na forumu od: Jan 2014
  • Starost: 38
  • NISTA NIJE TOLIKO DOBRO KAO USPEH!!!
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Aleksandrovac Župski, Selo Novaci 233mnv
« Odgovor #19 poslato: Februar 27, 2020, 15:11:26 »
Čestitke profesore, svaka čast pizdrav iz Župe!!!

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #20 poslato: Februar 27, 2020, 18:26:38 »
Čestitke profesore, svaka čast pozdrav iz Župe!!!
Veliko hvala Sale, zdarv mi i živ bio!
Pozdrav sa Zlatara!