Uvažene kolege, članovi našeg foruma,
u analizi svakodnevnih pregelada i komentara uočio sam da je u ovoj temi koju sam objavio bilo 80-tak pregleda ali bez komentara!?
Zaključak se može izvesti veoma jednostavno!
Ovako poučna i vrhunska predavanja, naročito prof. dr Lebedeva zavređuju komentare ali pošto ih nema, verovatno se samo pogledalo i program je regsitrovao poestioce teme!
Na mojem Youtube kanalu sam uočio da je predavanje br. 1 odgledalo preko 980 pčelara, broj 2 preko 150 a Krivcova samo 120 pčelara!
Čudom se ne mogu načuditi ali eto zadruga, parovi i ostale gluposti imaju milonske posete!
Ono što sam hteo posebno da istaknem a pisao sam u temi ŠTA JE SUŠTINA PČELARENJA koju sam davno otvorio, gde sam apostrofirao Umeljića, evo da skratim "muke" i pokažem od kog minuta treba propratiti prvo predavanje prof. dr Lebedeva!
Dakle od 48 minuta pa nadalje, trebalo bi da otkloni svaku sumnju i pogrešnu diskusiju (naročito na društvenim mrežama), o SUŠTINI PČELARENJA tj. o konstataciji da se ona svodi na radnje od strane pčelara da u prolećnom razvoju "vodi brobu" da u košnicama ima što više legla, ne vodeći mnogo računa o KVALITETU tih pčela!?
Pogledajte pa komentarišite, jer možda je prof. dr Lebedev pogrešio pa da ga ispravimo kao neki tamo što sada mogu sasvim slobodno reći "lupetaju" na društvenim mrežama (faceook), ili bolje rečeno pričaju svoju praksom neproverenu priču!?
Toliko od mene za ovu noć!
pozdrav Kolegama!