Autor Tema: Predavanje 16,08,2019.god u Aleksandrovcu Zupskom  (Pročitano 1405 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Malinić Aca

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Feb 2013
  • Starost: 56
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: s.Novaci 360 mnv ,Aleksandrovac
Predavanje 16,08,2019.god u Aleksandrovcu Zupskom
« poslato: Avgust 23, 2019, 13:38:20 »
Zahvaljujemo se uvazenom profesoru Djoki Zecevicu  na izuzetnom predavanju na Temu : Dilema pcelara kod zazimnjavanja PZ i u pripremi za glavnu pasu . Predavanje je odrzano u anfiteatru Srednje skole sv.Trifun u Aleksandrovcu Zupskom. Sponzor predavanja je bila SO Aleksandrovac a prostor za predavanje je obezbedila Srednja skola sv.Trifun. Pcelari PU Zupa su rado ugostili profesora Zecevica koji je rado vidjen gos u nasem kraju .
Moja Župa moja okeanija.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Odg: Predavanje 16,08,2019.god u Aleksandrovcu Zupskom
« Odgovor #1 poslato: Avgust 23, 2019, 16:11:18 »
Zahvaljujem se kolegi Aleksandru na objavi mog predavanja u Aleksandrovcu.
Ovo je moje četvrto predavanje pčelarima ove prelepe župske Varoši koje mi je omogućilo da se sretnem sa dragim prijateljima!
Moj domaćin je bila porodica Čevrljaković tj. gospođa Ljiljana i moj drag drug Boban!
Divan doček i još bolje druženje na jagnjetini koju je Bole ispekao a u društvu Saše Radosavljevića i Zorana Živkovića uz hladno župsko vino, veče je proteklo veoma brzo!
Bobanu sam doneo jednu maticu Zlatarku koju sam odgaio te smo u Bobanovom pčelinjaku formirali nukleus sa 4 rama i stavili maticu!
Bole mi je javio da je prihvaćena i već polaže jaja što me je veoma obradovalo!
Ostaje da je Boban proprati a iduće godine i napiše izveštaj kako i da li se "brđanka" prilagodila župskom kraju?

Susret sa kolegama članovima našeg foruma je bio zaista uzbuđenje za mene!

U povratku u Raškoj moj rođak, predsednik tamošnjeg društva, Branko Zečević počastio nas jer pićem i proveli smo lepe trenutke u prijatnom razgovoru, naročito pčelarskom.

Sve u svemu prelepo provedena dva dana sa prijateljima što me čini radosnim!

Van mreže Simić R. Aleksandar

• Larva
  • Član na forumu od: Sep 2015
  • Starost: 51
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Laćisled, oko 220 mnv.
  • Tip košnice: DB 10
Odg: Predavanje 16,08,2019.god u Aleksandrovcu Zupskom
« Odgovor #2 poslato: Avgust 25, 2019, 10:35:25 »
Hvala profesore na izuzetnom predavanju i poseti našeg kraja.Radujem se novom susretu i nadam se nekom predavanju.