I ove 2019. godine kao i mnogo prethodnih, posetio sam manifestaciju Dani homoljskih pčelara na poznatoj pčelarskoj izložbi u Kamenovu!
Ovaj put sam bio pozvan od predsednika mlavskih pčelara mog prijatelja Dragiše Jovića.
Kao i uvek manifestacija je bila posećena i kupovalo se na sve strane, naročito prvi dan!
Drugi dan u nedelju, posetili smo Manastir Vitovnicu a ja sam mojom gošćom i Manastir Gornjak na Mlavi!
Dana 06.04. sa mojom gošćom inače pčelarkom iz Hrvatske preko Kragujevca sam otišao u Kamenovo!
Svi susreti su mi bili dragi a iz priloženih slajdova može se pročitati sa kim sam se sreo!
Radovala me i dodeljena Diploma (kao i prošle godine), a susret sa Dragišom Smiljkovićem koji je samnom dve godine bio u Izvršnom odboru Spos-a, te Vasilijom Radučem iz Švedske a i Ilijom Trajčevskim iz Resena sa Prespanskog jezera su retki ali vrlo prijateljski susrteti!
Naš Rade, ne bi bio to što jeste (Šumadijski šmeker), da mojoj Gošći nije ruku poljubio i darivao čokoladu ali ovde mu izgleda ne važi ona narodna: "dok te mamim, šećerom te hranim"

Evo slajdova i opisa!