Autor Tema: DRAGA ČESTITKA OD PRIJATELJA!  (Pročitano 1853 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
DRAGA ČESTITKA OD PRIJATELJA!
« poslato: Januar 02, 2019, 10:42:48 »
Čovek dobija razna čestitanja u povodu različitih događaja!
Svako na ovom svetu bi bio nepošten i neiskren kada bi tvrdio da one ne gode duši i da mu nisu drage!
Naravno, ljudi različito iskazuju svoje poštovanje, divljenje, pažnju na način kako to doživljavaju.
Prijateljima (ličnim i iskrenim), uvek se na najbolji mogući način, shodno raspoloživom rečniku (broju poznatih reči), u svom vokabularu maternjeg jezika, šalju poruke koje izlaze iz duše a pišu se srcem i beleže rukom!
Naravno, poneko u jednostavnim rečenicama, prostim ili prostoproširenim, običnim rečnikom kaže sve, ama baš sve što oseća a na primaocu čestiki je da razume, da oceni i proceni da li je ta čestitka upravo izašla iz duše pošiljaoca!

Do sada u mojim pisanjima, konataktima, poznanstvima, delanjima i radnjama, naročito u pčelarskom svetu, dobio sam puno, puno poruka u vidu čestitki a među njima sam odabrao jednu javnu na fejsu koja je došla od zaista velikog čoveka, ljudine koji u pčelarstvu ima nešto drugačiju ulogu od mnogih koji se bave pčelama!

Milenko Radosavović, Kragujevčanin nije mnogo zapažen u sadašnjem javnom pčelarskom životu ali je vrlo poznat nama starijima koji su imali prilike da čitaju knjigu: Lečenje pčelinjim proizvodima - APITERAPIJA na kojoj se mogu pročitati imena autora a koja glase: Dr Stojmir Mladenov i inž. Milenko Radosavović!
Autori su nominovani za Nobelovu nagradu ali zbog političke situacije nikada nije dobijena!!!

Hvala mom dragom, i vrlo iskrenom prijatelju Milenku na jednostavnoj ali ljudskoj poruci koja odslikava njegovo lično mišljenje o primaocu poruke - mojoj malenksoti.

Evo meni upućene poruke na fejbuku za 2019. godinu i nekoliko sličica koje potvrđuju moje pisanje.

Van mreže Predović Todor

• magTogVE
  • Gost
  • *
  • Član na forumu od: Jul 2014
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Makedonija, Skoplje, 250m

Na mreži Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Odg: DRAGA ČESTITKA OD PRIJATELJA!
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 14, 2024, 23:54:32 »
Šta je ovo Todore?
Već drugi put šalješ a Kasperski ne dozvoljava da se otvori...kaže VIRUS!?
Zašto?