Autor Tema: SUSRET SA PEĐOM I SLAVKOM  (Pročitano 1533 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
SUSRET SA PEĐOM I SLAVKOM
« poslato: April 28, 2018, 08:16:46 »
Dana, 23.04.2018. godine imao sam zaista veliko zadovoljstvio sresti drage kolege i prijatelje, članove našeg foruma
Predraga Lakovića iz Vrnjačker Banje i Slavka Stojkovića iz Kraljeva.
Toga dana sam vozio mog rođaka, pčelara sa planine Zlatara, Radojicu Drulovića na neku intervenciju oka u Kraljevo a tamo nas je sačekao Slavko koji nam je pomogao da vrlo brzo pronađemo očnu ordinaciju jer Slavko radi u bolnici!
Eto kako prijateljstvo sa foruma puno znači i u nekim životnim situacijama.
U međuvremenu je iz Vrnjačke Banje došao Predrag da se vidimo i malo družimo, što me je oduševilo jer Peđa je takođe imao neke banjske intervencije ali ih je odložio radi mene.
Šta bi ovo samo za sebe govorilo osim prijateljstva jer to mogu samo ljudi koji se cene i uvažavaju i kojima susreti puno znače.
Sačekali smo da Radojica završi i odseli u obližnjem restoranu gde nas jer Peđa počastio a razgovoru, naročito pčelarskom, vreme je bilo isuviše kratko, ali nadam se nastaviće se jer ovih dana selimo pčele u Vrdila  pa ćemo se, nadam se opet sresti i družiti se.

Sa Peđom smo pričali o rojevima na DB ramovima koje prodaje, a lično poznajući kvalitete Predragovog pčelarenja od srca preporučujem kolegama da što pre poruče i budu sigurni da će dobiti samo kvalitet.

Koristim priliku da se u Radojičino i moje im zahvalim dragim prijateljima Slavku i Peđi na divnim trenucima druženja.

Eto, to je još jedna od kvalitativnih (prijateljstva), komponenti našeg Foruma BPP.