Autor Tema: NAPREDNE FUNKCIJE UREDNIŠTVA FORUMA!  (Pročitano 3027 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
NAPREDNE FUNKCIJE UREDNIŠTVA FORUMA!
« poslato: Mart 14, 2018, 10:46:24 »
Poštovani članovi, poštovani gosti koji svakodnevno pratite rad našeg Foruma,
Uredništvo, u kome bar za sada,  maltene jedinu veliku ulogu ima moj iskreni prijatelj Blagoja Koneski, i moja malenkost, pokušavamo da osvežimo ovaj sajt uvođenjem vesti, poruka i preporuka u pčelarstvu, a koje će svi moći da vide i pročitaju, koje teku u zaglavlju sajta, čime želimo da stalno potsećamo na ono što je važno i određenom vremenskom periodu!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovaj sajt kao i drugi tipa velikog foruma i foruma Brstina, je sistemski "uniformisan" jer su ga izradili Web Masteri koji su nama nedostupni ali je na sreću tu Sistem Administrator koji nam pomaže u datom trenutku (sa kojim radim profesionalno), postavljanjem novih verzija i drugih popravki a sada smo u razgovoru da nam izradi Banere kako bi zainteresovani ponuđači opreme i usluga mogli imati javnu i stalno vidljivu reklamu!
Iskreno verujem da svi znaju značenje reči "profesionalno"?
Naravno, to ne dotiče članstvo već sve one koji su zainteresovani za postavke Banera na naš sajt!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Što se tiče vesti, poruka i preporuka (sada smo Blagoja i ja postavili ovo što teče u zaglavlju a možda nije najbolje), to ćemo sami raditi uz procenu trenutka kada šta treba da ide...?

U tom pravcu zamolio bih sve kolege koji imaju ideje i predloge (naravno i volje),  da nam pomognu i sažeto napišu ovde ili u PP šta bi želeli da teče u vestima i obaveštenjma, naravno vezano za pčelarstvo što bi nam svakako unapredilo kvalitet sajta tj. foruma?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hvala svima na razumevanju za naš trud i želju da nam Forum bude mesto gde ćemo se truditi da iznesemo i javnosti prezentiramo naše znanje iz oblasti pčelarstva i mnoge naučimo da pravilno pčelare!

Radujem se kada mi puno kolega kaže: sa "tvojim" (a naš je svakako ne samo moj), forumom pijem prvu jutranju kaficu...npr. Nidžo Todosić i mnogi drugi!

Hvala vam od srca...moramo biti još bolji...

Uz nadu da će biti još neko online predavanje kraće i sažetije, srdačno u svoje i u ime Blagoja pozdravljam članstvo i goste želim svakome samo dobro i svaku sreću pa i nama dvojici.

Vaši budni pratioci događanja na forumu!

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
Odg: NAPREDNE FUNKCIJE UREDNIŠTVA FORUMA!
« Odgovor #1 poslato: Mart 24, 2018, 09:11:23 »
Poštovani članovi našeg foruma kojih ovog trenutka ima tačno 3700, želim da vas informišem da radim na tehničkom poboljšanju svih funkcija ovog sajta gde moj Sistem Administrator ugrađuje najnovije verzije i obezeđuje mogućnost da u vestima (kao što to teče ovog trenutka), objavljujemo značajne i korisne informacije!
Iskreno se trudim da ovaj forum bude od koristi svim dobronamernim i znatiželjnim pčelarima koji zaista žele da nauče i usavrše svoje znanje iz oblasti pčelarstva a on to može biti, između ostalog ako ima i dobre tehničke performanse!

Najnovije verzije sajta (foruma), omogućavaju sigurnost i bezebdnost podataka pa otuda ga i usavršavamo!

Sistem Administrator
će ovih dana raditi na izradi programa za uvođenje Banera u raznim mogućnostima prikazivanja na forumu sa kojim želim da i finansijski poduprem ovaj sajt, jer sa Sistem Administratorom (iako sam veliki prijatelj), radim na profesionalnoj osnovi, što pretpostavljam da svi znate šta to znači!

Svim učesnicima u diskusijama i svim gostima želim samo zdravlje i porodičnu sreću i da se družimo u tolerantnoj atmosferi bez obzira na iskrice neslaganja koje se ponekad pojave, poštujemo jedni druge, jer samo tako ću biti zadovoljan sa opredeljenjem da podarim pčelarima ovaj sajt a i novcem koji ulažem u rad ovog foruma.

Ovih dana radim na iznalaženju novog provajdera sa mnogo više Gigabajta prostora kako bi kolege mogli postavljati puno fotografija bez ikakvih smetnji!

Mojim Urednicima veliko hvala na svakoj vrsti pomoći.

Sistem Administratoru želim dobro lično i porodično zdravlje i da i dalje profesinalno sarađujemo na ovom sajtu a u svakodnevnom životu družimo pčelarski i prijateljski.

Vaš Domaćin!

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
« Odgovor #2 poslato: Mart 27, 2018, 10:54:41 »
Još jedna novost na forumu!
Sistem Administrator je kao što sam već pisao unapredio sajt u najnoviju verziju te je između ostalog sada novost da se ne mora više komplikovati oko postavljanja video zapisa sa Youtuba već samo dovoljno link zalepiti  a u poruci će se pojaviti slika sa video zapisom!
Može se pisati iznad i ispod video zapisa!
Pa evo mogučnosti dragi prijatelji da postavljate vaše snimke sa vaših pčelinjaka i neke radove za koje se opredelite i lično ih isnimite!
O drugim novitetima ću vas pravovremeno obaveštavati!

Pozdrav Kolegama!

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
« Odgovor #3 poslato: Mart 28, 2018, 11:51:09 »
Nove mogućnosti u najnovijoj verziji našeg sajta tj. foruma su izrada tabela!
Sad psotoje mogućnosti da s esve prikaže tabelarno sa istim razmakom i složeno u redovima i kolonama!
Naravno, ko želi i ima strpljenja kod izrade tabelarnih podataka, uvek može u opciji POGLEDAJ videti i popraviti tabelu?
Evo nekoliko slikovnih poruka uputvstva korak po korak!
Kod koraka broj DVA podaci s eunose tamo gde kursor miša blinka!

Pozdrav Kolegama!