Autor Tema: Predavanje profe u Kovinu  (Pročitano 2287 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Tucakov Nenad

• Matica
  • Član na forumu od: Sep 2016
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Pančevo oko 53m
Predavanje profe u Kovinu
« poslato: Mart 01, 2018, 08:33:15 »
Sve sam čekao da neko drugi podnese izveštaj, ali izgleda da ću morati da započnem...

U Kovinu je 27.02.2018. u večernjim satima bila "ludnica" (bila je i pre i posle, ali jedna druga  :)) )
Ipak smo se nekako iskobeljali...
Pored Đokovog strasnog i interesantnog predavanja, bilo je i sjajnog druženja sa kolegama Dejanom Tešovićem iz Banatskog Karlovca, koji je bio u ulozi vozača, te ručak i večera u domu kolege Radovana Blagojevića.

Intresantno je i da je predavanju prisustvovalo i šest članova mog UP Starčevo.

Ja samo malo da zagolicam radoznalost, ostali akteri nek dopune, a zainteresovani nek pitaju. ;)

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Odg: Predavanje profe u Kovinu
« Odgovor #1 poslato: Mart 01, 2018, 12:40:14 »
Hvala Nešo na ovom između ostalog "strašnom" predavanju!?
Pišem sa mobilnog a još uvek nisam došao na Zlatar jer imam i u subotu predavanje u povratku u Arilju (čini mi se po šesti put), pa ko velim neka bude o "jednom trošku" da se ne vraćam sa Zlatara 110 km, već uz put sa mini turneje po Vojvodini!
Da, moj dragi Kolega bilo je zaista "strašno" ali zbog nevremena jer sam se na kružnom putu iz tvog Pančeva za Opovo u pola dva u noć, nekoliko puta okrenuo (bez moje volje), na kolovozu!?
Ali druženje je bilo za lepo sećanje i gostoprimstvo Radovanovo za desetku!
O Deju već da ne izveštavam, biće napisano!
Ovo je sa mobilnog, dioptrija popušta a slova nešto sitničava
Kada se vratim na Zlatar, pisaću malo više i postaviti fotke!

Veliki pozdrav!

Van mreže Savić Blagoja

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Dec 2017
  • Starost: 61
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Pločica, 200 m n.v.
« Odgovor #2 poslato: Mart 01, 2018, 15:02:12 »
Odlicno predavanje. Hvala i veliki pozdrav.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #3 poslato: Mart 07, 2018, 09:00:05 »
Poštovani članovi,
Zbog puno obaveza i kašnjenja, evo da postavim nekoliko fotografija iz Kovina!
Inače, prvi put držim predavanje u Kovinu a na moje veliko iznenađenje iako je vreme bilo zaista veoma loše, sakupilo se
prilično pčelara što mi je bio motiv više da ne "zabušavam" već pokušam da animiran kolege da budno pratwe moje izlaganje!
Kako Nenad reče, izgleda da sam u tome uspeo...bilo je još puno komentara...
Bio sam se smestio u Opovo kod prijatelja a put prema kovinu preko Pančeva je bio jako klizav sa snegom u povratku!
Na sreću iz Pančeva Nenada i mene je vozio moj zemljak (Zlatiborac), koji živi u Banatskom Karlovcu, Dejan Tešović!
Vratolomije oko opštinskog računara i video bima zadale su glavobolje Nenadu koji je pokušavao da pomogne te smo nekako (što se tiče tehnike), predavanje uspešno priveli kraju ali u kasnim večernjima satima!
Ono što moram naglasiti, ja sam predavanje redovno naplatio ali Nenad je radio volonterski pa koristim priliku da mu se posebno zahvalim ;)
Već je Nenad napisao a ja samo da dodam, zaista odličan domaćin je bio naš novi član foruma Radovan Blagojević sa suprugom i sinom Milošom takođe novim našim članom.
Hvala porodici Blagojević, Bog im svakoga dobra podario.
U povratku sam malo vozio Nenada do kuće a put za Opovo će mi trajno ostati u sećanju...kod kružnog puta u pančevu led me okreno dva kruga na putu ali pošto je bilo prošlo 2 sata po ponoći, na sreću niko nije išao iz suprotnog pravca!

Moram nešto posebno naglasiti.
Dragi prijatelj, zemljak i kolega Dejan Tešović iz Banatskog Karlovca slušao je moje predavanje kod pčelara Grocke, vozio me u Krnjaču a i ovde u Kovinu i uz put Nešu i meni je izrekao da bi mogao moja predavanja slušati uvek jer mu liče na muziku...teku kao reka bez mucanja!!!
Hvala Dejane, živ i zdrav mi bio!
A Naš Nenad Tucakov je posebna priča...ovaj put sam s emalo duže družio sa njim i mogu odgvorno reći: elokventan, vrlo inteligentan i prijatan za druženje.
Ima jednu veliku "manu", uvek traži odgovor od sagovornika kao "dokaz" tvrdnje koju sagovornik izrekne ili napiše...
Shvatio sam da mu i nije loša ova "mana" jer sličnom uvek težim!

I na samom kraju izveštaja, koristim priliku da pozdravim Gorana Stojanovića našeg člana a i sve ostale kolege koji se učlaniše na naš forum!
Nebojši Stankoviću (koji je morao u treću smenu), predsedniku Udruženja hvala na poverenju da budem predavač u KOvinu.

Van mreže Tucakov Nenad

• Matica
  • Član na forumu od: Sep 2016
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Pančevo oko 53m
« Odgovor #4 poslato: Mart 07, 2018, 09:56:05 »
Nahvali nas Djoko, da sad više ne moramo da ulažemo u sopstveni marketing...

Odlično je bilo, čak više nego odlično, obzirom na okolnosti. Slušaoci pažljivi i rekao bih zadovoljni.