Uvaženi kolega Rade,
hvala na lepom izveštaju o mom prvom boravku i predavanju u Čelarevu.
Iako sam bio jako umoran (pre podne predavanje u Novom Miloševu), trudio sam se da opravdam tvoje poverenje iako se nismo poznavali!
Hvala ti na onolikom broju prisutnih a posebno na do sada na mojim svim predavanjima onoliko dama - pčelarica!
Naprosto, to nisam mogao poverovati!
Čast mi je bila što su predavanju prisustvovali i dvojica uglednih funkcionera u pčelarstvu Srbije i to Đorđa Mrkića, predsedavajućeg Skupštine Spos-a i predsednika Spov-a g. Radomira Vlača.
Pažnja kojom je propraćeno moje dugačko izlaganje je za divljenje a posebno bih rekao da je to visoko poštovanje moje ličnosti i kulturno vaspitanje.
Moj dragi prijatelj Nenad Grbić je bio posrednik i realizator mog dolaska u Čelarevo kome se posebno zahvaljujem a kako ste se uverili nije vas ništa pogrešno informisao!
Drago mi je da ste bili odlični domaćini na večeri i druženju do iza ponoći a posebno što sam dobio nove članove načeg foruma iz tog delam Vojvodine!
Još jednom veliko hvala na dočeku i poverenju a koristim priliku da srdačno pozdravim tebe Rade, tvoju suprugu, sada našeg člana foruma, Srticca i sve kolege tvog Udruženja.
Slike ću postaviti i u profil i ovde uz tekst kada se po nedelji vratim na Zlatar.