Autor Tema: Predavanje domaćina foruma u Čelarevu  (Pročitano 2337 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Zavišić Rade

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Feb 2018
  • Starost: 61
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Čelatevo 80m
  • Tip košnice: Pološka AŽ
Predavanje domaćina foruma u Čelarevu
« poslato: Februar 24, 2018, 23:29:23 »
Večeras je uvaženi domaćin foruma, prof. Zečević održao vrlo poučno i za brojne prisutne interesantno predavanje koje je trajalo preko tri sata.
Profesor je ne štedeći sebe , iako je pre toga isto toliko govorio u Novom Miloševu, veoma iscrpno izneo niz detalja iz njegove dugogodišnje pcelarske prakse a i nekoliko sasvin novih, za sve prisutne, Tehnika rada.
Kao predsednik društva pčelara "Čelar" Čelarevo u lično i u ime Društva, srdačno se zahvaljujem Profesoru na nesebičnosti da prenese svoje znanje kolegama.
Nafam se da će Profesor postaviti fotografije.
Pozdrav svim članovima foruma.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Odg: Predavanje domaćina foruma u Čelarevu
« Odgovor #1 poslato: Februar 26, 2018, 21:26:53 »
Uvaženi kolega Rade,
hvala na lepom izveštaju o mom prvom boravku i predavanju u Čelarevu.
Iako sam bio jako umoran (pre podne predavanje u Novom Miloševu), trudio sam se da opravdam tvoje poverenje iako se nismo poznavali!
Hvala ti na onolikom broju prisutnih a posebno na do sada na mojim svim predavanjima onoliko dama - pčelarica!
Naprosto, to nisam mogao poverovati!
Čast mi je bila što su predavanju prisustvovali i dvojica uglednih funkcionera u pčelarstvu Srbije i to Đorđa Mrkića, predsedavajućeg Skupštine Spos-a i predsednika Spov-a g. Radomira Vlača.
Pažnja kojom je propraćeno moje dugačko izlaganje je za divljenje a posebno bih rekao da je to visoko poštovanje moje ličnosti i kulturno vaspitanje.
Moj dragi prijatelj Nenad Grbić je bio posrednik i realizator mog dolaska u Čelarevo kome se posebno zahvaljujem a kako ste se uverili nije vas ništa pogrešno informisao!
Drago mi je da ste bili odlični domaćini na večeri i druženju do iza ponoći a posebno što sam dobio nove članove načeg foruma iz tog delam Vojvodine!
Još jednom veliko hvala na dočeku i poverenju a koristim priliku da srdačno pozdravim tebe Rade, tvoju suprugu, sada našeg člana foruma, Srticca i sve kolege tvog Udruženja.

Slike ću postaviti i u profil i ovde uz tekst kada se po nedelji vratim na Zlatar. 

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
« Odgovor #2 poslato: Mart 07, 2018, 20:22:30 »
Evo stigoh da slikom ovekovečim moje gostovanje u Čelarevu i poznanstvo sa kolegama!
Trajno ću se sećati lepog gsotoprimstva i divnih kolega i koleginica!
Puno se pčelara učlanilo otuda na naš forum!
Uživajte u lepim slikama...
Pozdrav Radomiru Vlaču, Nebojši Grbiću, Radetu Zavišiću, Đoletu Mrkiću, Vladislavu Kukučki, Biljani, Ljiljani, Mrđi...

Van mreže Bulatović Bogoljub

• Lutka
  • Član na forumu od: Mar 2012
  • Starost: 55
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kolašin 960 m n.v
« Odgovor #3 poslato: Mart 07, 2018, 23:53:05 »
Kao uvijek,naš profesor na visini zadatka.Zadovoljstvo je prisustvovat njegovom predavanju.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
« Odgovor #4 poslato: Mart 07, 2018, 23:56:54 »
Kao uvijek,naš profesor na visini zadatka.Zadovoljstvo je prisustvovat njegovom predavanju.
Ih Bogoljube pa odavno se nismo videli a i Velibor više ne zove!
Naravno, ako je još predsjednik?
Hvala na koimentaru!

Pozdrav!

Van mreže Bulatović Bogoljub

• Lutka
  • Član na forumu od: Mar 2012
  • Starost: 55
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kolašin 960 m n.v
« Odgovor #5 poslato: Mart 08, 2018, 00:13:56 »
Nemam puno vremena.Sad sam na odmor,pa čitam propušteno.Velibor je još par dana predsjednik
Predložio je mene za sledeći mandat.Zbog velikih obaveza na poslu razmišljam da li da prihvatim.Nadam se da ćemo se vidjeti na predavanju kod nas u Kl.
 Puno pozdrava!
« Poslednja izmena: Mart 08, 2018, 09:53:12 od strane Đoko Zečević »