Autor Tema: Radolsav Janković u Novoj Varoši  (Pročitano 2059 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Radolsav Janković u Novoj Varoši
« poslato: Septembar 19, 2017, 11:00:25 »
Iznenadio me poziv našeg člana foruma, Radoslava Jankovića iz Rogatice kojim mi je najavio dolazak u Novu Varoš
16.09.2016. godine!
Bilo mi je veliko zadovoljstvo sresti sa Radoslavom na "mom terenu" a ne samo u Bosni!
Naime Radoslav je prisustvovao mom predavanju u BiH a družili smo se i na izložbi (Rade i Petra su bili izlagači), u Sarajevu na trgu Alije Izetbegovića kada je sa nama bio i kolega Dragan Divac!
Rade je sa suprugom Petrom došao na svadbu svoje rođake koja se udala za našeg Novovarošanina koji živi u Beogradu
ali svadba je bila ovde u hotelu Jezero!
Iako sam tog dana imao puno posla, izdvio sam vreme da se sa njima družim  skoro 4 sata!
Sedeli smo u kafeu Art kod mog sina Aleksandra i uglavnom vodili pčelarske razgovore a šta bi drugo nego pčelari o pčelama!!!
Ovih dana smo kontaktirali i rekoše mi da je na svadbi bilo super!
A i kako bi bilo drugačije kada se ženi naš Zlatarac ;)

Evo sličica iz Nove Varoši a i sa druženja U Sarajevu, 19.10.2013. i 19.11.2016. u Hadžićima a tu je i Haso Smailbegović!

Van mreže Janković Radoslav

• Matica
  • Član na forumu od: Mar 2013
  • Starost: 48
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Rogatica, Kovanj, 600 m / 1000 m
Odg: Radolsav Janković u Novoj Varoši
« Odgovor #1 poslato: Septembar 19, 2017, 16:32:57 »
Hvala jos jednom na finim rijecima,na finom druzenju i gostoprimstvu.Svakako biti u Novoj Varosi a ne sresti se sa Djokom je kao da niste ni bili.Prvi put sam bio u Novoj V i odusevio sam se lijep gradic na 1000mnv pravi planinski gradic bas onakav kakav i treba da bude po mom ukusu a izgleda da i moja rodjaka je nasla srecu u njemu nije to slucajno .Velika cast i zadovoljstvo je kad imate sirom svijeta prijatelja pa kad odete da se i sretnete ,nadam se uskoro i jednom druzenju u mojoj Rogatici .

Van mreže Kostadinović Rade

• Matica
  • Starost: 69
  • 034/311-910, 064/190 54 77
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Godačica-Obronci Gledićkih planina 315 m-nv, sam.pč. staž 35 god.
  • Tip košnice: DB-12 90 kom, Kongresovka 10 kom, DB-10 10kom.
« Odgovor #2 poslato: Septembar 19, 2017, 20:52:39 »
Velika cast i zadovoljstvo je kad imate sirom svijeta prijatelja pa kad odete da se i sretnete,
nadam se uskoro i jednom druzenju u mojoj Rogatici .

Pčelice nas spojiše...njima hvala.

Kao što reče kolega Janković, velika je privilegija i zadovoljstvo imati kolege i prijatelje širom sveta.
A sa Djokom druzenje uvek je veoma interesantno...to sam više puta lično doživeo.
“Уметност живљења је када човек нађе склад између жеља и могућности“ – била је мисао и мото живота проф. др Десимира Деска Јевтића. Част ми је била дуго познавати Деска.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #3 poslato: Septembar 20, 2017, 08:55:56 »
Naravno bez dobrih ljudi nema ni kvalitetnog druženja, prijateljskih razgovora, tolerantnih odnosa...
Sve je to u sklopu našeg ovozemaljskog života koji nikako nema reprizu.
Zato uvek koristim priliku da se sretnem sa dragim osobama a naročito pčelarima koji zavređuju moju pažnju.
Naravno, svi smo mi različiti po karakteru a naročito po temperamentu koji ponekad "iskače" iz okvira lepog ponašanja
i još značajnije potire najosetljivuju osobinu kod čoveka - tolerantnost!
Ali kod pravih i čestitih uvek se da ispraviti, izviniti i pružiti ruka prijateljstva!

Evo jedne sličice iz 2011. godine a na slici 95% su članovi našeg foruma koji su nešto zaćutali u pisanju ili su se ispisali pa više nema!?

Pozdrav Kolegama
« Poslednja izmena: Septembar 20, 2017, 11:04:16 od strane Đoko Zečević »