Iskrene čestitke Draganu Divcu na jednoglasnom reizboru za predsednika "Zlatarke".
Takodje sve čestitke Djoki Zečeviću koji je po ko zna koji put održao odlično predavanje. Iako je "najteže biti pop u svom selu".
Hvala Rade, hvala Blagoja na lepim rečima za moj nastup pred pčelarima matičnog udruženja!
Apsolutno je Rade u pravu, teško je biti "pop" u svom selu (narod kaže), ali trudio sam se što je potvrdio i kolega Željko u svom postu
te mu se zahvaljujem na iskrensoti i oceni a on je Bogami jedinog, vrlo meritoran da napiše svoj sud za moje izlaganje.
Uostalom, danas se navršilo
11 (jedanaest) godina od kako sam postao predavač Spos-a!
Moje prvo predavanje je bilo
12.12.2005. godine u Užicu pred velikim brojem veoma dobrih pčelara, što znači da sam ušao u dvanaestu godinu druženja sa kolegama u mnogo udruženja bivše Jugoslavije!
Iza mene su godine intenzivnog čitanja i proučavanja pčelarske literature, prisustva mnogim skupštinama pčelara, obilaska brojnih pčelinjaka, sticanje iskustava i takođe brojnih prijateljstava koja su rezultat mojih aktivnosti!
Uvek se spremam za svako predavaje i radujem se susretima sa poznatim kolegama i novim poznanstvima.
Koristim priliku da se javno zahvalim svim poštovaocima mojih predavanja i mog truda da mlađanim kolegama pomognem da lakše razumeju i savladaju pčelarske veštine a starijim kolegama da ukažem da ne možemo biti stereotipni već sa novim saznanjima da obogatimo naš rad i pravilnim gajenje pčelinjih zajednica, ostavrimo željeni profit.
Ako sam bar malo u tome uspeo, vrlo sam srećan zbog toga.
Pozdrav svim Kolegama.