Autor Tema: Druženje u Vlasotincu  (Pročitano 2080 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Druženje u Vlasotincu
« poslato: April 20, 2017, 16:02:02 »
Poštovani članovi Foruma,
U dane mog predavanja i prvog boravka u Vlasotincu, 12 i 13. aprila 2017. godine, imao sam veliko zadovoljstvo da se družim sa našim članovima foruma Acom i Zoranom Krstić a sreo sam na predavanju još neke naše članove, doista nisam zapamtio imena ali bili su prisutni!

Iskreno, veliko zadovoljstvo mi je pričinio susret sa Sretenom Puzićem, članom fpruma sa kojim sam u društvu Aca Krsatića i Gorana Vasiljkovića proveo predivno prepodne u Vlasotincu!
Obišli smo ranč Goranov, svi zajedno doručkovali kod Gorana i zaista prijateljski proveli lepe trenutke koji se ne zaboravjaju!

Trajno ću pamtiti ovo druženje koje je nakon jutranje kafe organizovano kod Gorana sa pogledom na Vlasotince i okolinu!
Razmenili smo puno mišljenja a pogotovo pčelarskih ali nadam se da će još biti prilika za nastavak druženja?

Sva trojica kolega su me prijateljski ispratili uz kolegijalne zagrljaje i stisak ruku.

I ovakvi susrteti (poznanstva i prijateljstva), su razlog postojanja našeg foruma BPP.

Van mreže Laković Predrag

• Matica
  • Član na forumu od: Mar 2015
  • Starost: 59
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Vrnjačka Banja, 210 m
  • Tip košnice: Db-12,Db-10
Odg: Druženje u Vlasotincu
« Odgovor #1 poslato: April 20, 2017, 21:32:23 »
Pozdrav za Vlasotince, lepi komentari prof.Djoka za nase kolege. Zdravlje da vas sluzi i medno.Veliki pozdrav iz Vrnjacke Banje.

Van mreže Puzić Sreten

• Larva
  • Član na forumu od: Dec 2012
  • Starost: 70
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Vlasina, 200 i 350 m
Odg: Druženje u Vlasotincu
« Odgovor #2 poslato: April 22, 2017, 00:18:52 »

Да се надовежем својим дивним утисцима о јутарњем дружењу са уваженим пчеларским професором Ђоком Зечевићем, Ацом  и Гораном.

Уз неизбежне пчеларске теме у диваном амбијенту Горановог пчеларског "ранча" сунчано време је нама омогућило позитивно незабораван доживљај дружења са Ђоком којег ћу се увек радо сећати дивним сликама у својој меморији а изнова освежено већ раније постављеним сликама .

Шта више рећи него што је домаћин форума написао, овакав сусрет надахњује и оплемењује душу и моју жељу да неће бити једини са надом некој скоријој репризи у неком сличном амбијенту.

Домаћину форума и свима који прате ову тему шаљем пуно поздрава из Власотинца.
« Poslednja izmena: April 22, 2017, 00:40:53 od strane Puzić Sreten »