Dragi moji članovi,
Poštovani pčelari,
Cenjene Kolege,
Zamolio bih vas da se ne nadgornjavate u pisanju ko je oštećen a ko na dobiti!
Ja sam finansiram ovaj sajt i svi ste mi dobrodošli, nikoga ko je koretkatn ne izdavajam i svi ste mi jako dragi!
Bez vas, iskreno forum ne bi imao smilsa ali vas molim da me razumete i pomognete da ovaj dobar (bar mi setako čini), sajt ne ugasimo!
Da li je to nekome u interesu?
Da, da jeste, kako da nije, sasvim sam siguran jer mnogima smeta otkuda jedan običan pčelar sa planine da ima 3500 ljudi članova foruma!
Nemojte molim vas, stavite se u moj položaj i pitajte koliko košta održavanje sajta!
Bio bih vrlo nepravedan prema Dejanu, Nikoli (vaga Optikal Kruševac), Radetu, koji su uplatili neke iznose kao pomoć pa da sada pustim da svako oglašava pa bilo kroz koju formu, a njima nanosi štetu!?
Ipak to ne bi imalo smisla i bio bih prema njima vrlo nekorektan.
Sećate se da su kolege čak i predlagali članarinu (u Spos-u se plaća članarina), za održavanje foruma, ali sam apriori bio protiv toga, i sada sam ali nešto što se mora platiti pa bar i minimalno, tu više neće biti mogućnosti za drugačije postupanje!
Možda se varate i mislite drugačije, ali puno vas zna šta sam od radnih 39, profesionalno 35 godina radio (svih 35 u prosveti), i budite sigurni da analiziram svaku vašu rečenicu, ali ne odgovaram (iako mogu), da vas ne bih povredio.
Pa mislim da nema smisla da raspravaljamo i da se mrzimo već da nađemo načina da sarađujemo na dobrobit pčelarstva.
Mora vam svima biti jasno da su velike muke naći način da svi budu zadovoljni (Stefo je odlično komentarisao - siti vuci i ovce na broju), pa stoga molim kolege da mi pomognu i daju predloge!
Ako mi verujete tražim model i modus kako da svi pišemo i pokazujemo šta znamo i umemo ali da ne oštetimo one koji su platili i koji zarađuju na svojim proizvodima.
Nemojte se povesti za nekim članovima našeg foruma koji su ciljano gađali mene i sajt, pljunuli na moje gosotoprimstvo a zarad tuđih interesa a mnogi od vas znaju o kome se ovde radi?
Svestan sam da smo ovde maltene svi različiti i po odgoju, vaspitanju, karakteru, obrazovanju, znanju i umenju, sposobnosti za toleranciju, pa vas molim pomozite mi da održimo forum baš zarad onih koji su se poneli nekorektno.
I još nešto dragi Aleksandre,
Dobro si konstatovao da su i druge teme izbrisane i pišeš da "oni zbog zauzetosti možda nisu videli da su im teme izbrisane"...(da li mi zvuči da pozivaš da se slučajno i oni pobune - tako mi to malo miriše), pa te obaveštavam da sam doneo pravednu odluku i da nisam vršio selekciju da tvoju izbrišem a druge ostavim, što bi bilo vrlo nekorektno sa moje strane- znači, "ni po babu ni po stričevima"!
Eto kako vidiš, to nisam uradio!
Ovu temu ću zaključati ako se nastavi sa mojom indirektnom prozivkom, jer mislim da nema smisla pa ko me podržava, hvala mu a ko ne i njemu hvala ali neka me se okane!
Samo da znate da naš forum svakodnevno posećuje više gostiju nego članova a oni imaju mogućnosti da vide samo neke teme
(ograničeni su), ali ova tema o berzi je javna i oni je čitaju i prenose dalje...evo sada u 03:55 na forumu sam samo ja i 8 gostiju!
Nadam se da ste me razumeli i na tome vam hvala!