Postovane koleginice i kolege,
u nadi da necemo prekinuti ova nasa prelepa druzenja sa kojih nosimo mnogo lepih, nezaboravnih utisaka, na kojim sticemo prijateljstva i poznanstva koja traju koliko i mi sami, prijavljujem se za novo druzenje.
Mozda ce se neki zapitati zasto nije kod Ljilje u Sremskoj Mitrovici...
Drage kolege ovo druzenje sam zamislila malo drugacije. Ne zato sto grad Mitrovica nema svoju proslost kojom se dici, svetinje, prelepa mesta koja se mogu posetiti ali ovaj put svoje teziste stavljam na nesto sto nas sve na ovom forumu spaja.
Pcelarstvo i priroda.
Na moju inicijativu gospodin Toma Pavlovic mi je rado izasao u susret.
Tako da bi nase druzenje zapoceli okupjanjem u Rumi i poseti firmi "Evrotom". Verujem da velika vecina zna, firma "Evrotom" se bavi proizvodnjom opreme i sadrzi kompletan program za pcelarstvo.
Priroda i rezervat
Dragi forumasi o tome vam ne moram mnogo pricati jer slozicete se sa mnom da smo mi pcelari i nase pcelice karika u prirodnom lancu.
Reci cu vam da cu se iskreno truditi da i ovo druzenje bude lepo i nezaboravno.
Od 9 do 9i30 okupljanje u Rumi pred firmom EVROTOM.
U 10 casova Prijem Direkora Tome Pavlica, predstavljane proizvodnog pogona proizvodnog programa sa mogucnoscu kupovine pcelarskih potrebstina, posluzenje.
Ovom prilikom bih se zahvalila gospodinu Tomi na izuzetnom prijemu srdacnosti i zelji da ucestvuje u realizaciji naseg druzenja.
11i30 polazak na Zasavicu.
Ono sto tamo sledi ce biti uzivanje za sve.... o tome tek sledi izvestaj

A sve to za samo 2000 RSD.
Recite nesto...