Autor Tema: Đoko Zečević, predavanje u Leskovcu  (Pročitano 1649 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Марковић Зоран

• Larva
  • Član na forumu od: Dec 2015
  • Starost: 72
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Лесковац, 220 мнв.
Đoko Zečević, predavanje u Leskovcu
« poslato: Mart 01, 2017, 22:05:33 »
 Naš uvaženi profesor Đoko Zečević održao lepo i korisno predavanje pčelarima u Leskovcu, 27.02. 2017.
 Predavanje je organizovalo Udruženje "Beli Bagrem".
 Tema je bila : Neke pčelarske dileme u pripremi pčelinjih zajednica za glavnu pašu.
  Predavanje za nezaborav, preko tri sati korisnih informacija iz pčelarstva koje može samo naš Bata Đole da ispriča.
  Naravno, usputno i lepo druženje.
  Hvala u ime svih pčelara.

Nadam se da će i Profesor da postavi još neku sličicu i tako dočaramo ovo nezaboravno druženje. Pozdrav.
« Poslednja izmena: Mart 03, 2017, 10:41:11 od strane Đoko Zečević »

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Odg: Đoko Zečević, predavanje u Leskovcu
« Odgovor #1 poslato: Mart 03, 2017, 10:16:11 »
Hvala veliko kolega Zoki,
ti si član drugog udruženja ali si došao da me dočekaš i prisustvuješ predavanju pa još i da ispišeš lepe rečenice u povodu
mog gostovanja u Leskovcu!
To mogu samo ljudi širokog srca i čestite duše!
Da, održao sam po drugi put predavanje u istoj sali Crkve u Leksovcu samo što ovaj put nisu bili pčelari iz drugog udruženja!
Kako čuh nisu hteli da ih obaveste a i vreme ugovaranja je bilo vrlo kratko!
No, meni nije smetalo pa u sali u kojoj je bilo između ostalih 14 mladih pčelara i jedna dama, puna tri sata sam izlagao dogovorenu
temu a aplauz, stisak ruku i želja da se zajedno uslikamo sve su kazali o toku našeg susreta!

Predsednik Petar Savić, bio je sprečen (izvinuo se), ali dobar domaćin za večerom bio mi je sveštenik Zvonko Živković sa svojom suprugom Anom i dečicom Danicom i Dimitrijem u divnom restoranu "Gurmanov Vidik" gde smo imali ukusnu večeru i lepe razgovore!

Da umalo da zaboravim, u povratku prođoh i kroz Žitorađu gde sam 2015. održao predavanje!

« Poslednja izmena: Mart 03, 2017, 10:37:40 od strane Đoko Zečević »

Van mreže Živković Zvonimir

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Nov 2015
  • Starost: 46
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Mrstane, 300-400 mnv.
Odg: Đoko Zečević, predavanje u Leskovcu
« Odgovor #2 poslato: Mart 03, 2017, 10:47:32 »
Zahvaljujemo se Gospodinu Zečeviću na vrlo opširnom, iskusnom i sveobuhvatnom predavanju na temu ,, Neke pčelarske dileme u pripremi pčelinjih zajednica za glavnu Bagremovu pašu". Predavanje je iz čiste velike prakse Gospodina Zečevića i puno nam znači velika praksa predavača. Topla naša preporuka je da se i ostala udruženja uključe u predavanjima Gospodina Zečevića jer je neiscrpno iskustvo dugogodišnjeg pčelara od velike koristi i značaju nama početnicima. Predavanje je približeno i odrađeno na način da su i iskusni i dugogodišnji pčelari imali šta dobro da čuju.