Autor Tema: DP "Mišo Zarić" Kosjerić  (Pročitano 1738 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
DP "Mišo Zarić" Kosjerić
« poslato: Decembar 25, 2016, 19:05:24 »
Iako sam bezbroj puta bio u Kosjeriću na poziv tamošnjiih pčelara pa i učestvovao na dva okrugla stola (jedan sa prof. dr Mićom Mladenovićem i prof. dr Milanom Ćirovićem), ipak prvo moje zvanično predavanje održao sam pčelarima ovog udruženja dana 24.12.2016. godine!
Na poziv, predsednika Zlatana Mijatovića, izlagao sam temu: "Neke dileme pčelara u pripremi PZ za glavnu pašu"!
Predavanje je propraćeno sa velikom pažnjom a bilo je prisutnih i dama - pčelarica!
Pitanja je bilo prilično na koja sam davao iscrpne odgovore!
Takođe, i u ovom Udruženju je dogovoreno da održim još jedno predavanje u martu mesecu 2017. godine!
Na kraju predavanja družio sam se sa našim članom foruma Milijanom Erčevićem pa smo uz čašicu i meze, pričali o pčelama ali puno i o našem forumu!

Pozdrav Kolegama

Van mreže Mijatović Milun

• Pčela
  • Član na forumu od: Okt 2012
  • Starost: 74
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kosjerić - Ražana 520m
Odg: DP "Mišo Zarić" Kosjerić
« Odgovor #1 poslato: Decembar 25, 2016, 19:31:05 »

DJoko hvala od mene i dobro je da si se predstavio i nasim pcelarima . Ne zameri zbog izostanka i ako sam slusao predavanje u Valjevu  voleo sam da ga ponovo cujem . Sprecio me grip tako da vec cetvrti dan kasljem , smrcem i pijem cajeve . Vidimo se ako ne pre onda u martu .

Van mreže Erčević Milijan

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Feb 2012
  • Starost: 69
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Ražana, Mrčići 650mnv
Odg: DP "Mišo Zarić" Kosjerić
« Odgovor #2 poslato: Januar 14, 2017, 15:27:03 »
malo sam zakasnio sa ovim prilogom ali ja se držim one narodne '' Nikad nije kasno'' prilažem vam sa predavanja sličice