Поздрав Радославе ,
Допада ми се ова тема коју си отворио те овде често свраћам. Ишао сам ја на планине и после деведесетих али знатно ређе. Обишао сам ваљевске планине Сувобор , Маљен , Јадовник , Равну Гору и Повлен. Највише сам се задржао на Повлену ( 1347 метара надморске висине ). Ту ми је један рођак имао викендицу , био је страствен планинар пењао је планине по Алпима али и по Бугарској ( Балкана ) , Грчкој ( Олимп ) , Чешкој ( Татре ) .... Нажалост преминуо је пре седам - осам година .
Ја лично сам се пре десетак година преселио из Велике Плане у Београд због посла. Сада практично живим на путу између та два града. Крај Велике Плане имам мало имање око 1, 3о хектара са колибом и задњих година то уређујем , тамо проводим сваки викенд. Ту ми је и пчелињак. Та обавеза је један од главних разлога што сам запоставио планинарење . Планови су ми да на том имању организујем еко производњу и да за то заинтересујем још неколицину људи који ту имају имања али тешко иде . Велика је беспарица и људи не смеју да ризикују.
Лепо је што си део годишњег одмора провео овде код нас у Србији. Видим да си задовољан , овдашње колеге, чији си био гост, су се добро , домаћински показали. По имену бих рекао да си и ти наше горе лист иако живиш у Словенији . Ако имаш неки добар сајз о еколишкој производњи у Словенији или попис организација које се тиме баве молим те да ми јавиш. Поздрав из Шумадије - Раковац.