Autor Tema: Pirografija, Moji početnički radovi  (Pročitano 7677 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Obradović Miloš

• ono sto je u jednom vremenu istina u drugom je zabluda
  • Pčela
  • Član na forumu od: Dec 2013
  • Starost: 36
  • Pol: Muškarac
  • ljudi dok poucavaju druge i sami uce
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Obronci Kopaonika,Selo Kaševar 700 m/nv Opstina Blace
Odg: Pirografija, Moji početnički radovi
« Odgovor #15 poslato: Jun 17, 2016, 14:32:57 »
Upravo sam nekoliko dana radio privatno u Spancu a jutros i zavrsio neko okopavanje voćaka oko 1700 kom stabala (dunje kajsije i tresnje) pa malo prosetao Šumama u Spancu nabrao malo pecuraka taman za veceru i sada dosao u firmu da odradim popodnevnu smenu...Radim u Mlinu Timotijević to je veliki mlin kapaciteta 120t/24h najveci na jugu srbije koji radi, nalazi se u Kaševaru na magistralnom putu Blace Kursumlija koji prolazi kroz Barbatovac a tu radim kao komercijalista, laborant uglavnom sve sto je potrebno i to već nekih 5 godina...

Van mreže Marisavljević Srđan

• Larva
  • Član na forumu od: Maj 2012
  • Starost: 50
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kragujevac 177 m
  • Tip košnice: DB 12
« Odgovor #16 poslato: Jun 17, 2016, 18:19:27 »
Upravo sam nekoliko dana radio privatno u Spancu a jutros i zavrsio neko okopavanje voćaka oko 1700 kom stabala (dunje kajsije i tresnje) pa malo prosetao Šumama u Spancu nabrao malo pecuraka taman za veceru i sada dosao u firmu da odradim popodnevnu smenu...Radim u Mlinu Timotijević to je veliki mlin kapaciteta 120t/24h najveci na jugu srbije koji radi, nalazi se u Kaševaru na magistralnom putu Blace Kursumlija koji prolazi kroz Barbatovac a tu radim kao komercijalista, laborant uglavnom sve sto je potrebno i to već nekih 5 godina...
Kako je svet mali,svracao sam u taj mlin pre neku godinu menjali smo psenicu za brasno.Kad sam bio mladji  leto na selu je bila obavezna stvar.Izlazili smo uvece u Kursumliju,lepe uspomene me vezuju za to vreme i taj kraj,ex...

• Pčela
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Obronci Kopaonika,Selo Kaševar 700 m/nv Opstina Blace
« Odgovor #17 poslato: Jun 17, 2016, 19:16:40 »
Kuršumlija naj siromasnija opština  u topličkom okrugu poslednjih 10 god ali polako se stvari vracaju u normalu  grad je pun omladine tokom cele godine pogotovu poslednjih godina kada su banje pocele da rade jacim intenzitetom a tu je i djavolja varoš, kosovska granica na samo nekoliko kilometra od kursumlije...Sto se tice noćnog zivota i cena kafane i kafici su puni pije se točeno prolomsko pivo pije LADNA rakija ( To je meka rakija koja se pije iz čase od 1 deci i pije se na iskap) uzivo muzika a hrana najjeftinija u Srbiji ...

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #18 poslato: Jun 19, 2016, 07:44:40 »
Zdravo MIloše,
zimus u martu sam držao predavanje u Prokuplju a nekoliko puta prošao kroz Blace pa se pitam da li si znao za to predavanje?
Iz Kuršumlije je bilo kolega, prof. Perović i dr.
Kroz Blace sam prošao i u maju (bio u Aleksandrovcu na pčelarskoj slavi), ali ne znadoh gde si da svratim da te pozdravim?

Van mreže Zlatković Ratko

• mgLixUF
  • Larva
  • Član na forumu od: Feb 2015
    • verified girls for adult dating
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Pozarevac, 169m
« Odgovor #19 poslato: Jun 19, 2016, 07:54:05 »
Svaka cast Milose pravi si umetnik ,samo napred ...

• Pčela
« Odgovor #20 poslato: Jun 19, 2016, 08:09:17 »
Postovani Kolega nazalost nisam znao za predavanje  koje ste odrzali u Prokuplju inace bih rado prisustvovao istom a bila bi mi i čast i rado bih vas ugostio i u svom skromnom domu na čašicu razgovora i to ne samo vas vec i svakog putnik dobronamernika, kolegu, prijatelja koga put nanese u moj kraj...Tako da Profesore a ovo vazi i za  ostale kolege ako vas put nanese da prolazite kroz Blace javite se da se upoznamo i druzimo vrata moga doma su uvek otvorena...

Moj telefon je 060/50-26-805
e-mail: milospasa@gmail.com

• Pčela
« Odgovor #21 poslato: Jun 19, 2016, 08:09:51 »
Hvala kolega Ratko...sve najbolje