Autor Tema: OBAVEŠTENJE ČLANSTVU O ISKLJUČENJU SA FORUMA  (Pročitano 9797 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Stojanovic Živoslav

• Urednik
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 76
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Palić, 111 m/nv
  • Tip košnice: LR i AŽ Namjesnik
Odg: OBAVEŠTENJE ČLANSTVU O ISKLJUČENJU SA FORUMA
« Odgovor #15 poslato: Februar 27, 2016, 04:35:02 »
Molim prijatelju!
Pade me sada na pamet jedno davno prisećanje iz 1973. kada mi je jedna baka u razgovoru rekla:
"Eeeeh, dijete, volovi se vezuju za rogove, a ljudi za REČI!"
Svaki pčelar ima više buba u glavi nego li u košnici. :)

Van mreže Brkić Saša

• Larva
  • Član na forumu od: Jan 2014
  • Starost: 38
  • NISTA NIJE TOLIKO DOBRO KAO USPEH!!!
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Aleksandrovac Župski, Selo Novaci 233mnv
« Odgovor #16 poslato: Februar 27, 2016, 06:02:01 »
Žito od kukolja treba odvojiti. Podrška domaćinu i uredništvu foruma na domaćinskom i urednom vodjenju foruma!!!

Van mreže Lončar Mile

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Mar 2014
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Pljevlja, Stupine 900
« Odgovor #17 poslato: Februar 27, 2016, 08:38:20 »
Prije nekoliko dana sam pročitao "Pismo iz Svedske" i ostao bez riječi.Jutros sam proćitao još jedanput i volio bih da ga uopšte nijesam čitao.Izbacilo me iz takta,poljuljalo moje povjerenje u ljude.Mislio sam,i pored šestodecenijskog iskustva sa različitim vrstama ljudi, da onakve sorte nema.
Nemam pravih riječi za komentar a da se ne spustim na isti nivo.A on je o sebi kazao sve.
Pozdrav pčelarima.

Van mreže Žagar Anton

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Nov 2013
  • Starost: 80
  • naj medi!
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Ajdovščina 100
« Odgovor #18 poslato: Februar 27, 2016, 15:26:20 »
Znam kakvo je osnovno pravilo ponašanja, kad si gost . Prekršit ču ga,
pisal bom slovensko, upam, da me boste razumeli. Skoraj ne mine dan, da ne bi obiskal našega foruma. To je mesto, kjer vlada poštenje, korektnost in tovarištvo. Na straneh foruma, ki jih prebiram sem spoznal veliko dobrih prijateljev, ki jih še nisem nikoli videl in jih najbrž nikoli ne bom.  Spoznal sem veliko novosti, ,ki jih z veseljem vnašam v svoje mini čebelarstvo. Navdušili so me "kameni", da sem izdelal dve pološki, v načrtu imam izdelavo tehtnice (vage) po navodilih ki sem jih dobil na forumu in še in še.
Gospod Zečević, ne sekirajte se zaradi posameznikov, ki ne razumejo osnovnega načela, na katerem stoji forum "nobene politike, nobenih žalitev, nizkih udarcev..." Pisal sem v materinem jeziku, ker tako najbolje znam, v naslednjih oglašanjih pa se bom zopet potrudil pisati srbsko.
Lep pozdrav vsem forumašem in posebno vam, gospod Zečević, globoko vas spoštujem.

Van mreže Pavlov Dragi

• Matica
  • Član na forumu od: Feb 2013
  • Starost: 69
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Demir Kapija, Došnica, 174 mnv
« Odgovor #19 poslato: Februar 27, 2016, 18:46:04 »
U svakom žitu ima kukolj.
Tako i u našem forumu, između skoro 3500 uglavnom pravih pčelara (a zna se definicija za pčelar), s vremena na vreme pojavi se neko da napiše nešto sa toliko mržnje od čega se svi zgražavamo.
Pisati o ovom forumu, o edukativnom doprinosu, pogotovo za mlađe kolege, o novim prijateljstvima koja su se stvorila, o susretima na TAŠ-u i na predavanjima, i još mnogo toga, trebalo bi mnogo vremena i opet će nešto biti izostavljeno.
Ja ovaj forum doživljvam kao dom gospodina Zečevića, u kome je on širom otvorio vrata i primio nas u goste, a kad je domaćin dobar, gosti treba da dođu sa poštovanjem, a kome se ne sviđa, nek se kulturno udalji.
Forum je dovoljno stabilan, da ovakvi pokušaji, neće uopšte da naškode.
Živ i zdrav nam bio domaćine, idemo dalje.

Van mreže Milanović Tomislav

• Lutka
  • Član na forumu od: Nov 2013
  • Starost: 74
  • Тома ПЧЕЛКА
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Bujanovac
« Odgovor #20 poslato: Februar 27, 2016, 22:12:47 »
             Поштовани колега Ђоко. Потпуно Вас разумем и подржавам у Вашој одлуци да са форума избаците члана који је могао да се тако нељудски и недолично понаша према једном врло добром домаћину.

Ја сам дуго на овом форуму и да Вам искрено кажем уживао сам у дописивању са члановима форума, а захваљујући овом форуму и лично сам се упознао са једним изузетно добрим човеком и пчеларом из Демир Капије Павлов Драги, (писао је у предходном посту). Сигуран сам да ће наше пријатељство које је почело захваљујући овом форуму трајати још дуго, дуго.

Морам да признам да сам очекивао да ћете реаговати када су почеле чарке између чланова овог форума на теми КУДА ИДЕ СПОС, али на сву срећу реаговао је наш уважени и поштовани члан овог форума ДЕДА и страсти су се смириле.

Пуно поздрава за све форумаше  Тома  ПЧЕЛКА
Ако мислите да ће други људи бити добри према Вама зато што сте ви добри према њима, то је исто као да мислите да Вас лавови неће појести зато што Ви не једете лавове

Van mreže Sević Zoran

• Urednik
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 59
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Ljuboviđa
« Odgovor #21 poslato: Februar 27, 2016, 22:45:35 »
Podržavam domaćina foruma, ne samo u ovom slučaju, već u svim slučajevima, kada se narušava rad foruma. Svi znamo da je ovaj forum usmeren u pravcu razvoja pčelarstva, a ne u svrhe, stvaranja mržnje među ljudima. Moje je mišljenje, da svi koji ne razmišljaju u tom pravcu (ako ih ima), bolje je da sami odu sa foruma. Kao u svakom poslu, neko shvati da to nije za njega i odustaje i traži svoje mesto u nečemu drugom, takve ljude pozdravljam. Tako i ovo, bolje na vreme reći "nije ovo za mene, lepo se pozdravimo", pa kad se nekad sretnemo, opet lepo popričamo.
Treba shvatiti, da ovde domaćin foruma određuje pravila, nikoga nije terao, svi smo pisali da nas prihvati na forum. Nije u redu doći u kuću pa vređati domaćina, takav gost tu nema mesta.

Pozdrav svima!

Van mreže Aleksić Petar

• Matica
  • Član na forumu od: Feb 2012
  • Starost: 54
« Odgovor #22 poslato: Mart 01, 2016, 10:01:18 »
Ne bih previše pisao o ovome jer, jednostavno, neki  ne zaslužuju da im se komentarima, makar i negativnim, daje na značaju.
Svakako, podrška domaćinu, mom dragom prijatelju, profesoru Zečeviću!
Uopšte mi nije jasno, koliko neko mora biti drzak i bezobrazan da bi se ponašao na način koji smo ovde videli, da komentariše i piše o čoveku koga ni ne poznaje?!
Dozvoliću sebi, kao običnom članu foruma, da apelujem na strikno poštovanje pravilnika foruma, u protivnom se gubi smisao istog.
Pozdravljam sve kolege pčelare, sve ljude dobre volje!

Živeli