Hvala vam na veoma lepim rečima poštovane kolege, hvala vam drage naše prijatelje.
Odradili smo onoliko dobro, koliko smo mogli u jedno veoma kratko vreme.
Znamo, i svesni smo toga da je moglo mnogo bolje. Ali šta je, tu je. Idući put možda imamo malo više vremena da to odradimo bolje.
Zbog toga što je prezentacija prevashodno rađena za predavanje kolege Marjana u PZ "Matica" - Skoplje, ista je na makedonskom jeziku.
Imao sam ideju, da sve ovo u videoprezentaciji titlujem na srpskom jeziku, ali kada sam se presmetao to bi mi oduzelo puno vremena, a već sam obećao da ću videoprezentaciju postaviti na forum za neki dan nakon održanog predavanja.
Smatram da i ovakva videoprezentacija (kakva jeste) je prilično razumljiva jer svaki slajd potkrepljen je fotografijama.
Kao potkrepa ove tvrdnje, navodim podatak da videoprezentacija za 4 dana od kada je postavljena na Youtube ima 353 pregleda, sa naglaskom da ista nije postavljena kao javna, već po pozivu (što znači mogli su da je gledaju samo oni koji su imali link ka nje), a to su članovi ovog foruma i članovi FB grupe PZ Matica - Skoplje.
U saglasnosti sa Marjanom, možda danas je pustim kao javna pa onda videćemo koliko pregleda će da imamo narednih dana.
Od ove poruke, opet počinjem da brojim od jedan jer ovo je prva poruka nakon dosadšnjih 1000 na ovom forumu.
Još jednom hvala vam drage kolege i prijatelji
Pozdrav za sve članove ovog foruma,