Evo kolege u mogućnosti sam da vam ponudim kalendar za 2016. godinu sa vašim slikama pčelinjaka.
Kalendar je dvodelni iz dva dela prvi deo je plakat sa slikama vašeg pčelinjaka ili više slika u formatu A3+ 300x438 mmm sa kukicom za kačenje u gornjem delu i u donjem se nalazi spiralni povez sa drugim delom kalendara.
Drugi deo kalendara je sam kalendarijum sa dvanaest lista za svaki mesec po jedan, i on je u formatu A4 300x210 mm.
Kalendare možete poručiti koliko vam treba znači nema ograničenje u količini. Cena kaledara je od 1 do 10 komada 150 dinara po komadu, a preko 10 komada je 120 dinara po komadu.
Sve kalendare koje naručite dobiće te na kućnu adresu brzom poštom kada će te i platiti kalendare. Slike koje hoćete da se odštampaju potrebno je da meni pošaljete na meil info@grafikon.co.rs naravno uz predhodni dogovor.
Moj telefon za sve informacije je 060/61-62-000. Kalendare možete da poručite na privatne poruke ili u ovoj temi.
Ovo su samo neki od kalendara što su rađeni prošle godine za firme, a ovde služe samo kao primeri da vidite o čemu se radi, naravno tu je i kalendarijum za narednu godinu.