Hvala Rade na objavi o osnivanju našeg foruma.
Da, ideja se krčkala jedno vreme, pripreme su bile prlično duge jer je bilo je dosta teško pronaći Sistem administratora, zatim pravog Provajdera, obaviti sve potrebne formalnosti, tehničke i finansijske a onda registrovati rad Foruma!
Sistem administrator, kolega pčelar Damir Ovčina je kreirao tehnički deo a sadržaj po mojim zamislima a onda 01.05.2011. godine forum stratuje sa radom!
Prvi član ovog foruma (izuzimajući sebe, bio je naš uvaženi Deda, Slobodan Luković, učlanjen 01.05.2011. a zatim Zoran Sević, 03.05. pa istog dana Vesna Dinić iz Vladičinog Hana a iza nje Boban Petrović iz Paraćina, 04.05. i onda polako forum počinje da raste!
Ti si moj dobri Šumadinac postao član 14.05.2011. godine!
Po ko zna koji put da ponovim da ni sanjao nisam da će ova pčelarska diskusiona grupa (sajt - forum...kako hoćete), sa brojnim izvanrednim pozanavocima pčelasrtva stremiti ka cifri od 3000 ljudi!?
Tome se iskreno nisam uopšte nadao, ali eto koncepcija sadržaja, poruke i edukacija koja je evidnetna, učiniše da sam danas ponosan na rad foruma i svih Vas koji učestvujete u njegovom radu!
Srećno i dobro zdravlje svim članovima kako sadašnjim tako i budućim!
Domaćin foruma