Пре свега велики поздрав Бранку Тасевском, председнику кумановским пчелара који је најзаслужнији што ћу у 7 градова Македоније у периоду 4.-10.2.2015.године одржати пчеларска предавања.
Бранка и кумановске пчеларе сам упознао прошле године у Крагујевцу када су били на пчеларској едукативној и туристичкој екскурзији. У фирми код Минелија одржао сам једно краће предавање и одмах је дошло до предлога да гостујем као предавач код њих и околним местима. Тада нисам ни сањао да ће Бранко ове зиме обавити много разговора са македонским пчеларима и да ћу обићи све наведене градове.
Шта рећи, осима велико људско и пчеларско хвала драги пријатељу Бранко.
Захаљујем се и домаћину форума проф Ђоки који ми је овде први пожелео успешан настум и подршку, мом драгом како ми између нас кажемо "фамилији" Костадиновском из Скопља кога сам лично упознао и са њим се дружио два прелепа дана у Крагујевцу прошле године, Зокију из Баточине о чијој људској доброти зна цела Србија, Драгију из Демир Капије који ми је често у ПП изражавао жеље добродошлице у Македонију, мом имењаку Стевановићу председнику пчелара из Апатина узузетно организованом удружењу на које треба сви да се угледамо, као и свим осталим драгим колегама који су ми у телефоном или ПП пожелели успешно гостовање у Македонији.