Sretosmo se jutros ja i Rajko. Upravo se vratio iz posjete kolegi Djoku i bijase pun utisaka. Rece mi da je proveo tri fantasticna dana i da je vrlo zadovoljan. A sa Djokom je , citiram , ``odusevljen``. Rece i da je puno naucio.
E sad, ako neko kao Rajko, koji pcele ima u malom prstu lijeve ruke, kaze da je puno naucio, onda je to , po meni strasan kompliment.
Ne prenosim ja ove komplimente reda radi, vec vec da prenesem atmosveru koju bih volio da vidim kako se siri. Druzenja i razumijevanja. Sto je vise dobrih i povezanih pcelara, bolje svima.
Pozdrav iz Podgorice 
Hvala Dalibore na onome što si napisao i onome što si konstatovao.
Ne trebaju meni više komplimenti već istinitost i zadovoljstvo onih koji su me posetili.
Vrlo mi je važno da su oni zadovoljni a ja sam već u godinama kada mi slavopojke baš ne donose radost!
Nadam se da i ti nisi bio nezadovoljan mojim prijemom (iako si tada imao prilično problema na putu), kada si bio kod mene?
Ti si žurio a kamion je bio na lokaciji dalekoj od moje kuće pa nismo imali prilike da obiđemo sve sa čime raspolažem!
No, verujem da će i za to biti prilike?
Kolega Rajko je, kako sam video odličan pčelar a još bolji čovek, koji vrlo uvažava i tuđa mišljenja i tehniku rada.
Svaka mu čast na tome.
Bilo mi je veliko zadovoljstvo dočekati ga u mom domu na Zlataru, koji su za proteklih desetak godina posetili brojni pčelari sa svih destinacija bivše Jugoslavije (Srbije, Crne Gore, BiH, Makedonije, Hrvatske), a koje smo supruga i ja dočekali onako kako smo znali,
umeli i mogli!
Svi su uvek dobrodošli na Zlatar a dok god budem mogao da hodam i bavim se pčelarstvom, radovaću se novim susretima
sa dragim Kolegama.